Milyen az Eötvös József Gimnázium? (Bp. )
Azt hallottam róla, hogy ide csak igazi tanulógépek járnak, és embertelenül nehéz. Ez igaz?
Kitűnő tanuló vagyok, és most, nyolcadikban egész kibírható, csak napi kettő órát kell körülbelül tanulással töltenem, és olyan iskolába mennék, ahol ez az időtartam átlagosan maximum csak a duplájára (4 óra) nő. Szeretnék élni. Lehet az Eötvösben is?
Milyen az iskola, a közösség?
Akiket felvettek milyen központit írtak? (Én a próbafelvételijeimet átlagosan 80 pont körülire írom, ez elég lesz arra, hogy egyáltalán szóbelizni behívjanak?)
Szia!
Én E5vös diák vagyok és nem,nem igazi tanulógépek járnak ide,ez akkora hazugság mint annak a rendje. Emberebb emberek járnak ide,mint hinnéd. :) Én annyira nem tartom nehéznek, jó általánosban tanultam kb 0,5 órát,most 1-1,5 órát de ennyi.
Simán lehet a suli mellett élni.
A suli nagyon de nagyon nagy királyság,a felsőbb évesek emberszámba vesznek és nem ez a "büdöstaknyoskilencedikestakarodjinnen" mentalitás jellemző.
A közösség nagyon jó,én általánosban rengeteget szenvedtem a környezetem intelligencia-hiánya miatt,itt megtaláltam a számításaimat,legalább 10-15 embert tudok mondani az évfolyamról,akivel jóba vagyok.
Engem 90 ponttal vettek fel, 80-75 pont körüli felvételitől hívnak be szóbelizni.
Ha bármi kérdésed van,nyugodtan írj privát üzenetet! :)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!