Eötvös József Gimnázium, Budapest, történelem, magyar és angol szóbeli felvételi? Miket kérdeznek?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket, aki szóbelizett már ott a fennt említett tárgyakból, az számoljon be részletesen róla! Nagyon fontos!2014. szept. 30. 19:22
1/3 anonim válasza:
erre van egy tok jó kis honlap, mondom, figyelj.
www.ejg.hu
felvételi menüpont
szóbelik
mintafeladatok ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Persze, tudom láttam már százszor, de a történelem szóbeliről nem tudtam meg sokat. Oké, hogy ott a próbafeladat, de hogy az általános iskolai tananyagon belül melyik tétel kell, arra sosem kaptam választ. Főleg tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki szóbelizett már az EJG-ben töriből :)
2014. dec. 8. 14:44
3/3 anonim válasza:
Írj privátban és válaszolok szívesen. Én tavaly voltam töriből és most E5vös diák vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!