Sokaktól hallottam már, de nem tudom tényleg így van-e, tapasztalatok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval idén fogok történelemből emelt szinten érettségizni, és nagyon fontos, hogy jól sikerüljön (95 százalék körül), mivel nagyon szegények vagyunk, a szüleim őstermelők, és nem tudnánk kifizetni a tandíjat, muszáj állami képzésre mennem. A lényeg, hogy sokaktól hallottam, hogy az emelt történelem érettségi azévi kiadott szóbeli témák nagyrészt visszaköszönnek az érettségiben, azokból van nagyrészt összeállítva. Ez nektek is így volt, mit gondoltok erről? Érdemes azokra fektetni a legnagyobb hangsúlyt? (Idén, pl nem nagyon van világháborús téma, egyedül a holokauszt talűn)#egyetem #továbbtanulás #érettségi #gimnázium #felvételi #felsőoktatás #történelem #egyetemista #gimnazista
2014. ápr. 2. 16:56
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy bármilyen tippet szívesen fogadok. Sajnos már érzem, hogy nagyon kevés idő van hátra az érettségiig, de a suli kinyír, hazaérek fáradtan, még otthon is segítenem kell, ha mást nem a testvéreimre vigyázni és egyszerűen este hiába ülök ott és próbálok tanulni, nem megy a fejembe és inkább csak megcsinálom az aznapi leckéket. Ha van jó könyvötlet (főleg, ha meg tudom találni interneten) azt is nagyon szívesen fogadnám. Esetleg, hogy ki mennyit tanult és hány százalékos lett neki. Köszönöm előre is, ha valaki ír!
2014. ápr. 2. 17:04
2/3 anonim válasza:
"Tanulni, tanulni, tanulni"- Lenin.
Fogadd meg az ő tanácsát, ez a titka.
3/3 anonim válasza:
Érdemben sajnos nem tudok segíteni, anno középszintet írtam töriből.
De ne add fel, mert a hozzáálláson rengeteg múlik. Bízz magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!