At szeretnek jelentkezni az Eotvos Jozsef Gimnaziumba. Hogy mukodik ez?
Figyelt kérdés
Nyelvi osztalyos vagyok (nemetes) de ezelott amgolos voltam most meg nincs semmi angol, a tanarok nem igazan jok, tul gyorsan haladumk (18ora/het) es igy nem is tudom felhozni, a legkor sem a legjobb, tele van cigissel meg fuvessel az evfolyam. 9-es vagyok es at szeretnek menni az 5vosbe:) de az a baj h nemetbol 2-re allok viszont tudom h ennel sokkal jobb vagyok csak a sok kishibambol lesz rossz a dolgozatom. Van esely arra h felvegyenek? (Mar dolgozom a javitason) es ha igen ez hogy mukodik? Nagyon koszonom a segitseget!2014. okt. 18. 08:52
1/2 anonim válasza:
Fel kell hívni az iskolát, esetleg beszélni velük, hogy ilyenkor mi a teendő, mert minden suliban máshogy megy. Valószínű, hogy néhány tantárgyból különbözeti vizsgát kell tenned majd.
De szerintem húzz bele, mert kettessel nem fognak átvenni egy olyan erős suliba, mint az Eötvös.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy nagy eros suli, ezert lenne jo ha lenne vizsga es ott kiderul h azert nem kettes a nemettudasom hanem egy olyan 4s
2014. nov. 11. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!