Mennyire ciki, ha valaki 6 év helyett 7 év alatt végzi el az orvosit?
Figyelt kérdés
Sajnos csúszok és eléggé bosszant a dolog, nem tudom, hogy "dolgozzam fel".2014. aug. 26. 23:39
11/12 anonim válasza:
Én egy szóval nem mondtam, hogy csak az idióták nem végzik el időben. :)
12/12 anonim válasza:
Ha nem jártál orvosira, akkor ne oszd az észt, hogy ki mit lehet bízni meg mit nem... Fingod nincs, hogy mi az, hogy orvosi egyetem. A szakok 99%-ával egy lapon se lehet említeni, de ebbe ne menjünk bele. Amúgy miért lenne rossz orvos az, aki 7 vagy 8 év alatt végzi el? Mert alaposabban megtanult egy-két tárgyat? Megtanulta, levizsgázott... Nem mindegy neked, hogy mikor? Különben meg abba gondolj bele, hogy ha olyan orvoshoz kerszülsz, aki csúszott, ugyanúgy elvégezte az egyetemet, leszakvizsgázott, csak bizonyította, hogy kitartó és nem adja fel, hanem küzd. És szerintem ez a legfontosabb egy orvosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!