Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ciki ha 12 éves gyereknek dús...

Kalgon kérdése:

Ciki ha 12 éves gyereknek dús hónaj és pénisz szörzete van? mert nemsokára tesióra helyett úszni megyünk az oszállyal. Izmos vagyok (szerintem)

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha lány, akkor elég ciki. Ha fiú, akkor miért lenne?
2014. jan. 26. 20:55
 2/7 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2014. jan. 26. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem .Te már egy kész férfi vagy .Inkább bűszke legyél rá.Ez már fa férfias jelleget jelenti .
2014. jan. 26. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Az oké, de a dzsumbuj nem kell senkinek. Én felnőtt férfiként is meghagyom a szőrzetem, de szolidan megnyesem, hogy ne lógjon ki 10 centis szőr a hónom alól. Én a helyedben egy-két centis géppel letolnám a hónom alját. A pcsödnek mindegy, úgysem látszik a gatyában.
2014. jan. 27. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki! Teljesen természetes.

Hordd úgy, ahogy számodra a legkényelmesebb!

Valószínűleg amúgy sem Te vagy az egyetlen az osztályban, aki már szőrösödik!

2014. jan. 27. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Nem ciki,te már nagy fiú vagy,örülj neki,ha valaki beszólna,akkor mond meg mit akarsz te kis fejlettlen,egy normális fejlettségű gyereknek már van fanszőre.Későnérő mit akarsz?ilyet beszólhatsz.Kis óvis,csupaszka,mit akarsz?Tehát ha bárki piszkálna te sokkal durvábban oda tudsz szólni,aki csupasz az a ciki,mert fejlettlen.

Ha nagyon sok a szőröd akkor ollóval kicsit vágsz a hosszából.Ha szégyenlős vagy,vagy nem akarod hogy nézegessen akkor gatya cserénél bárki is akkor fordulj a szerkény fele gyatya cserénél és csak a feneked látszodik majd,vagy vegyél fel hosszabb felsőt és előbb alul vetkőzöl le,addig a polód takar és utána veszed le a felsőd.Felöltözésnél meg megtörölközöl szépen felül és felveszed egyől a felsődet,az szépen rálóg a kukacra és utána ha már fennt van a felsőd akkor veszed csak le a vízes gatyót.

Minden megoldható hidd el.

Hidd el van akik szégyenlősek és van akinek a korodban még szőrzete sincs vagy kicsi a kukaca.Lányoknál is van aki szégyenlős,mert ott még korábban kezdődik a szőrősődés,és van aki még duci is.

Légy önmagad és ne foglalkozz mással,ha viszont bárki is piszkál,ne hagyd magad.Megmondod én már nem vagyok veled ellentétben kisfiú.Az óvodások piszkálódnak ilyennek,vagy az a bajod hogy te még csupaszka vagy,ha ha ha:-)

Ezek nem durva beszólások,csak igazak.De nem hinném hogy bármi is lenne.

Majd írd le mi volt jó?

2014. febr. 2. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Voltatok már uszódába,ez egy alkalom,vagy tesióra helyetti állandó úszás lesz?
2014. febr. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!