Szerintetek ciki, hogy finn ismerösöket keresek magyar helyett?
Figyelt kérdés
Külföldön elek (nem Finnorszagba) es nem magyar ismerösöket keresek hanem finn ismerösöket. A legjobb baratom Magyarorszagon el ezert nem is nagyon erdekel egy uj magyar ismerös. Büszke vagyok nagyon arra,hogy magyar vagyok nem erröl van szo de nagyon szeretnek finn ismerösöket. Szerintetek ez ciki,hogy külföldön elek es nem magyarokat keresek ?2012. nov. 9. 16:37
1/4 anonim válasza:
Nem. A külföldi magyarok amúgy is hülyék. Mármint én is laktam külföldön, szeretnék is még később, de aki magyarokkal kint találkoztam, mindegyik olyan demotiváló volt. Dolgoztak valami szar melót és nem is voltak terveik az előrelépésre. Én csak nyelvet tanulni mentem ki, nem azért hogy elmodhassam, hogy "hahahaha én külföldön 5x annyit keresek wc pucolással mint te Mo-n".... Szóval nekem "fura" a legtöbb ilyen külföldi magyar.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hittem en vagyok az egyetlen...Magyarorszagon a magyarok nagyon rendesek mindig amikor otthon vagyok. De itt külföldön a magyarok olyan furcsak...
2012. nov. 9. 17:35
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, hanem érdekes. Miért pont finn ismerőst akarsz? Később szeretnél talán ott élni?
4/4 anonim válasza:
A mostanában ny. Európába emigrált magyarok hát , még nem rendelkeznek teljesen nyugati mentalitással és nem valami összetartóak.Tisztelet a kivételeknek.
Az USA-ban élő magyarok jóval összetartóbbak.
Egyáltalán nem ciki , ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!