Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Autós forgalmi vizsgán mit...

Autós forgalmi vizsgán mit várnak el a tanulótól a vizsgáztató?

Figyelt kérdés

Hogyan kell ott vezetni úgy, hogy mindenkinek megfeleljen? Megszokott vagy teljesen új környezetben kell vezetni a tanulónak? Milyen feladatok lesznek és milyen úton kell menni?(Főként a vezetésre értem miután elmondtam, hogy mindent rendben találtam)

Menetelésen, parkoláson és körforgalmi közlekedésen kívül még milyen manővereket kell elsajátítani?

Tankolás is beletartozik a vizsgába?

Kell majd valahol hátrafelé menni, hátrafelé parkolni vagy szegélymenetben menni?

Pénzes dolgot ők hozzák szóba vagy majd nekem kell mondani?

Minden válasznak örülök, de kérem csak az írjon , aki ért is hozzá vagy most volt vizsgázni. Mást nem kérek, köszönöm.

2014. aug. 25. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Természetesen a KRESZ előírásai szerinti vezetést várják el. A vizsgaútvonalakat rendszerint járják az autósiskolai oktatás során, hogy ne legyen új. A felmerülő feladatokat is begyakorolják előtte. Tankolás nincs vizsgán. Mi az a szegélymenet? Hátrafelé biztos kell menni valamennyit, parkolás során. Pénzes dolgot felejtsd el, baromság.
2014. aug. 26. 10:29
 2/4 anonim válasza:

A vizsga úgy zajlik, hogy azonosítanak a személyid alapján, utána elvégzed a biztonsági ellenőrzéseket.

Ezek után húzni kell két lapot: egyik a parkolás fajtája, a másik a megfordulásé.

Vagyis hátramenetbe mindenképp menned kell majd, bármit is húzol.

Tankolni viszont biztosan nem kell.

Pénzes dolog: ha az oktatód eddig nem hozta szóba és már a vizsga előtt állsz, akkor az jó jel, szóval ezzel a kérdéssel ne foglalkozz.

Itt elég részletesen leírják amúgy a feladattípusokat: [link]

Illetve fent van egy vizsgaértékelő lap is: [link] (ezen megnézheted, hogy pontosan miért is adhatnak hibapontot)

Sok sikert!

2014. aug. 26. 12:44
 3/4 anonim válasza:
Mi az hogy pénzes dolog? Ha megbuksz akkor a végén majd az oktató megmondja, hogy mikorra fizesd be a következő vizsgadíjat, ha meg átmész akkor lehet örülni. Az még véletlenül se jusson eszedbe, hogy ajándékot vegyél azoknak a $z@rrágóknak! Még ha előtted $zopják le magukat akkor se! Már így is gennyesre keresik magukat a tanulókon! :S
2014. aug. 26. 18:06
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2014. aug. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!