Autós forgalmi vizsgán mit várnak el a tanulótól a vizsgáztató?
Hogyan kell ott vezetni úgy, hogy mindenkinek megfeleljen? Megszokott vagy teljesen új környezetben kell vezetni a tanulónak? Milyen feladatok lesznek és milyen úton kell menni?(Főként a vezetésre értem miután elmondtam, hogy mindent rendben találtam)
Menetelésen, parkoláson és körforgalmi közlekedésen kívül még milyen manővereket kell elsajátítani?
Tankolás is beletartozik a vizsgába?
Kell majd valahol hátrafelé menni, hátrafelé parkolni vagy szegélymenetben menni?
Pénzes dolgot ők hozzák szóba vagy majd nekem kell mondani?
Minden válasznak örülök, de kérem csak az írjon , aki ért is hozzá vagy most volt vizsgázni. Mást nem kérek, köszönöm.
A vizsga úgy zajlik, hogy azonosítanak a személyid alapján, utána elvégzed a biztonsági ellenőrzéseket.
Ezek után húzni kell két lapot: egyik a parkolás fajtája, a másik a megfordulásé.
Vagyis hátramenetbe mindenképp menned kell majd, bármit is húzol.
Tankolni viszont biztosan nem kell.
Pénzes dolog: ha az oktatód eddig nem hozta szóba és már a vizsga előtt állsz, akkor az jó jel, szóval ezzel a kérdéssel ne foglalkozz.
Itt elég részletesen leírják amúgy a feladattípusokat: [link]
Illetve fent van egy vizsgaértékelő lap is: [link] (ezen megnézheted, hogy pontosan miért is adhatnak hibapontot)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!