Forgalmi vizsgán a vizsgáztató elvárja hogy egy kis pénzt a zsebébe tegyek?
Én olyan oktatóhoz kerültem, aki nem is engedte soha a tanulóinak a pénzetést, és ezt a vizsgabiztosok is tudták. Így nem is várták el.
Vicces a sztori, mert amikor vizsgázni voltam, összefutottam egy haverral, aki szintén aznap vizsgázott (korábban nem is tudtuk egymásról, hogy ugyanarra a tanpályára járunk, más-más oktatóhoz.)
Szóval én megcsináltam a vizsgát, elsőre sikerült pénz nélkül. Mikor végeztem, ugyanez a vizsgabiztos, aki engem átengedett, átült a haverhoz, és őt is ugyanaz vizsgáztatta. Ott már volt pénz. Szóval neki is sikerült :) Akkor most mi van?
Nyilván vannak olyan g.chik, akik elvárják, és g.chiznek, ha nincs pénz. Aztán van az a kategória, aki nem ezért csinálja, de nyilván nem utasítja vissza, ha a kezébe nyomják, hiszen ő is pénzből él, és van családja stb...
Aztán biztos van olyan kategória is, akinek vannak elvei, és nem a pénzre megy.
Hogy épp milyen kapsz ki, csak a szerencsén múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!