Holnap lesz motoros forgalmi vizsgám. Mire kell oda figyelni? Ha lehet konkrét válaszokat kérnék nem olyat mint pl, hogy: az oktató utasításira.
És mik számítanak kis hiba pontnak?
Amiért még nem buktatnak meg.
A lényeg, hogy egy külső szemlélő dönti el alkalmas vagy-e motorkerékpározni..
Szóval figyelmesen közlekedj, indexelj jó korán, kanyarodás után nyomd ki az indexet, a zebráknál figyelj a gyalogosokra, körültekintésnél láthatóan forogjon a sisakod is (mert az nem látszik a fejmozdítás nélkül belepislantasz a tükörbe), ne gyorsíts agresszívan.
Gondolom párban fog menni a vizsga. Ha előre kerülsz, akkor neked kell figyelni az irányokra, te vezeted a konvojt: lehetőleg figyelj rá, hogy ne szakadjanak le nagyon, ha mégis akkor várd meg őket. Én átmentem a zöld végén, a másik motoros és a kocsi ott állt a pirosnál, én meg várhattam rájuk...
Ha hátra kerülsz, akkor arra figyelj, hogy neked nem utánozni kell az elsőt, hanem szabályosan közlekedni. Úgyhogy ha ő elfelejt indexelni, attól neked még kell.
Valami konkrét kérdés?
Már látom..
Nem tudom mi számít kis hibának, az biztos hogy bukott már meg a vizsga legvégén tanuló, mert az egész vizsga alatt ki volt csatolva a sisakja.
Kis hibákból is összejönnek ám a hibapontok, inkább arra törekedj hogy ne legyen hibád.
Ugyan még vizsgán nem voltam, de pár példa amit az oktatóm mondott:
Egyirányú utcában nagyon figyelj, hogy lehúzódj jobbra / balra ha kanyarodsz, mert középről kanyarodás bukó.
Főútról ugyan ez, behúzódás középre - szélre kanyarodásnál. Amúgy meg a sáv közepén caplass 48-al.
Sárgán még véletlen se menj át
Gyalogosra baromira figyelni, inkább állj meg úgy, hogy még 2 lépésre van a zebrától, ne ezen múljon
STOP tábla (ahol a "rutinos" vezetők kb. sosem fékeznek állóra)!!!!
milyen kategóriából vizsgázol?
én m kategóriából és énis ma vizsgázok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!