Budapesten melyik autósiskolát ajánjátok, ahol azért emberi áron meg lehet szerezni a jogsit, de nem szemétkedik a vizsgáztató vizgya alatt és tényleg meg is tanítanak mindenre?
"nem szemétkedik a vizsgáztató vizgya alatt"
A vizsgáztatónak semmi köze nincs az autósiskolához. Egyébként meg autósiskolán belül is mások az oktatók, lehet az egyik normálisabb a másik meg idióta. Árban kb ugyanannyi mind.
1.: köszönöm szépen, megnézem!
2.: már csak abból indultam ki, hogy pl. nyelvvizsgánál van olyan, ahol igenis arra mennek rá sanos, hogy a vizsgázó menjen akár többször is, nem hinném, hogy autós suliknál nincs ilyen...
Konkrétumot írjatok, ne általános "okosságokat" ha lehet! Kinek mi vált be?
Apum a Mazsola tanodánál tanít.(jelenleg) De nekem még hnincs jogsim. Azt mondta hogy a vizsgadíjak országos szinten azonosak,csak az alapdíjban (elmélet és 30óra) vannak eltérések.Az is fontos tudnivaló hogy az adott iskola mennyit kér a pótóráért.Mert ahol van ott pl 1900 a pótóra,de a Csigavérnél 2500.S ez ha pótórárára kell menned akkor nem mindegy.
A vizsgáztatók mindegyik iskolához mehetnek nincs olyan hogy a pl Kis nevű vizsgáztató csak ehhez vagy ahhoz megy. S nincs is elviekben lehetőség arra hogy lefizesd mert nincs 2 perc amikor kettesben vagytok.
Egyébként a Mazsola tanoda az a budaörsi virágpiac területén van,de még budapesthez tartozik.
Nekem még régebben a Citrom autósiskolát javasolták,mert minden díjjal,akárhány pótórát is veszel alles zusammen 100 a jogsi.Ebben az EÜ és a fotókészités is benne van..
Lefizetés lehetetlenségéről Apu mesélte hogy egy volt diákja le akarta fizetni a vizsgáztatót,rávette az aput hogy a vizsga kezdete után "rohanjon" el wc-re s ddig ő ad valami pénzt. Rendben elment a wc-re s azt mondta a vizsgáztató hogy akkor addig ő is elmegy inkább egy cigire mert nem lehetnek kettesben. Erről ennyit.
09.06-os..El se hiszed milyen sok helyen lehet lefizetni a vizsgáztatót meg az oktatót is...A sógornőm a múlt hónapban tette le a jogsit,és ahogy ők nevezték"hátszéllel lett meg".
Az egyik ismerősöm aki Angliában dolgozik is azért fizetett jóval többet,hogy gyorsabban lemenjen az egész..
a vizsgáztatónak semmi köze az autósiskolához. az autósiskolák sem tudják, h kit fognak kiküldeni aznap vizsgáztatni. úgyhogy erre ne alapozz.
én a duna pláza mögé jártam, rendes oktatóm volt, annyira nemis került sokba, megtanított vezetni rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!