Középiskolára érdemes venni egy nyomtatót?
Szerintem érdemes, nekem sok házit nyomtatva kellett beadni (ez függhet persze a tanároktól, sokan ragaszkodnak a kézíráshoz), ha verset kellett tanulni, akkor kinyomtattam azt is, hogy akárhol elő tudjam kapni, meg sok tanulnivalót is kijegyzeteltem és kinyomtattam. A puskára több minden fér, ha kicsi betűkkel kinyomtatod:D 12.-ben meg csomó érettségi tételt, feladatsort nyomtattam ki. Ja és szkenner sem árt a nyomtatóba, hogy a beteg barátodnak elküldd a jegyzeted, vagy fordított esetben az övét fénymásold le. Az egyetemi felvételihez is be kell szkennelgetni csomó mindent.
Persze elviheted boltokba is a nyomtatni valót, és lehet, hogy olcsóbban kijössz, mert elég drága fenntartani a nyomtatót, vagy élősködhetsz a barátaidon, aminek nem biztos, hogy örülnek, de ha sürgősen kell valami, akkor jobb, ha van nyomtatód otthon, de nem fogsz belehalni abba se, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!