Egyetemisták! Melyik budapesti egyetemre, és karra érdemes menni ahol nem kel sokat tanulni, és sok buli van?
Figyelt kérdés
Tehát gondolom nem az orvosi. Előre is köszönöm a válaszokat.2014. aug. 15. 21:18
1/11 anonim válasza:
Inkább ne menj egyetemre, ha csak ennyi az életcélod.
2/11 anonim válasza:
Járjál disco-ba, az egyetem nem neked való.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem ennyi az életcélom. És nem azért megyek egyetemre h bulizzak, de nem akarok éjjel nappal tanulni.
2014. aug. 15. 21:47
4/11 anonim válasza:
Nem akarsz éjjel nappal tanulni és olyan egyetemre, karra akarsz menni, ahol sok buli van. De nem azért mész egyetemre, hogy bulizz...nagyon érdekes...
5/11 anonim válasza:
Ebben az esetben bármelyik egyetem bármelyik karára lehet jelentkezni. Tanulni sehol nem kötelező, meg lehet bukni a vizsgákon... egy ideig. Ha még esetleg fizetős szakra is vesznek fel, akkor külön öröm lesz neked, de feltételezem, hogy inkább a szüleidnek/családodnak. Át lehet menni kettesekkel is, semmi probléma nincs azzal sem. De ilyen hozzáállással az életben nem fogsz elérni semmit sem.
6/11 anonim válasza:
Ne vedd el a helyet azok elől, akik valóban tanulni akarnak. Menj dolgozni, és bulizz a fizetésedből.
7/11 anonim válasza:
Menj a BME-re, ha akarsz akkor nem kell tanulni, és vannak bulik is. Hogy aztán pár év után kiesel, és vissza kell fizetned az ösztöndíjat az már nem az én bajom.
8/11 A kérdező kommentje:
Attól még h nem akarok folyton tanulni és néha buliznék, mért buknék meg? Egyáltalán honnan feltételezitek azt rólam, hogy megbuknék. Honnan tudjátok h milyenek a képességeim. Én azért akarok bulizni mert azt gondolom h vagyok olyan okos, h beleférjen a tanulás mellé... DE ha enyire kíváncsiak vagytok , elárulom h naponta fél órát szoktam tanulni. Az év végén 3 négyesem volt a többi ötös. És egy elég erős gimnáziumban voltam kilencedikes.
2014. aug. 17. 11:39
9/11 anonim válasza:
Ha már ilyen jó tanuló vagy, akkor nem teljesen mindegy, hogy melyik egyetemre mész? Úgyis megoldod félóra tanulással, aztán meg mehetsz bulizni.
10/11 anonim válasza:
Biztos elég erős gimnáziumba jársz... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!