Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért jobb egyetem a Corvinus,...

Miért jobb egyetem a Corvinus, mint a Bme?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 18:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/118 anonim ***** válasza:
69%

Komolyan ti fogyatékosok vagytok? Akármelyik BME-sel beszélek, röhög ezeken a szar listákon, nektek meg ez fétisetek. Mi ez a gagyi lista? Évek óta a MIT van a harvard előtt. A QS-nál rangosabb lista nincs a világon, ha már ennyire erre veritek:

[link]

651-700

Corvinus University of Budapest

551-600

Eötvös Loránd University

501-550

University of Szeged

601-650

University of Debrecen

a BME amúgy nics rajta, de amúgy szerintem nektek tök mindegy, úgyse jártok egyikbe se.

2014. aug. 11. 15:57
 52/118 anonim ***** válasza:
19%
keresd a BME-t... hülyegyerek
2014. aug. 11. 15:58
 53/118 anonim ***** válasza:
71%
A sokdiplomás ügyvéd, mérnök, közgazdász gyerek megint jön itt az úgyse jártok sehova dumával, lehet ő nem jár sehova. Csupán tájékoztatnálak, drága barátom, hogy a szerinted legjobb hvg rangsor szerint 2013-ban csak a hetedik volt a Corvinus, 2014-ben ugyan második lett az ELTE után (nem sokáig) de ettől függetlenül, hogy itt mindenki próbálja oltani a BME-t elárulom nektek, hogy mindig ott van a világrangsorban, sőt többnyire 500-on belül szokott lenni, mellesleg megkockáztatom, hogy ez Közép-Európa egyik legjobb műszaki egyeteme. Amúgy képzeld, 12 éves koromban már voltam a BME-n, egy országos tanulmányi verseny döntőjét rendezték ott, ahol egyébként dobogós helyezést értem el, a papírom is meg van róla, és fényképem is. Előkereshetem neked. Ugyan nem oda járok, de azért akkor is közelebb áll hozzám, és szép emlék fűz éppen emiatt oda, és azért nehogy már közgazdászok oktassanak ki, ha megvédem azoktól, akik leszólják. Egyébként semmi bajom nem lenne a corvinusosokkal, ha nem kerülne ki ide minden nap egy ilyen lejárató kérdés, a kérdező pedig már nem is foglalkozik vele, de a kérdés elején azért rendesen osztotta a BME-s válaszolókat, akik nem azt mondták, amit a kérdező akart.
2014. aug. 11. 17:02
 54/118 anonim ***** válasza:
30%

Akkor most lehetsz kb. 15, hogy ennyire értetlen vagy. Fantasztikus, hogy 12 éves korodban ott versenyeztél, de ettől még semmi közöd sincs az egyetemhez. Egyébként hogy lehetett rövid időre 2. a hvg rangsorba, amikor azt évente adják ki?

Na utoljára megmagyarázom neked, miért hülyeség ez az ÖSSZESÍTETT lista, attól mert a BME tízen valahányadik, attól még a MŰSZAKI KÉPZÉSEKBE A BME LESZ A LEGJOBB SULI, KÖZGAZDÁSZKÉPZÉSBE MEG A CORVINUS. HÜLYESÉG EZEKEN A LISTÁKON RUGÓZNI, ÉRED???? MINEK HASONLÍTASZ ÖSSZE EGY KÖZGÁZOS EGYETEMET EGY MŰSZAKIVAL? VAGY EGY HAJÓT EGY REPÜLŐVEL????? Főleg angol elemzők által összeállított listákon hülyeség rugózni, ők nincsenek tisztában a magyar munkaerőpiac viszonyokkal, oktatással stb. csak a számokat látják. Na még futunk pár kört a szeretett listáiddal? Ezekkel van kitapétázva a szobád?

Amúgy én sose szidtam a BME-t, mint láthatod most is a legjobb műszaki egyetemnek hívtam, bár szerintem nem kéne messzire menni(Ausztria, Bajorország), hogy jobb műszaki egyetemeket találj.

2014. aug. 11. 17:14
 55/118 anonim ***** válasza:
32%
A válaszaidból ítélve te lehetsz 15 éves. Eleve, ha te olyan nagy diplomás ember vagy, akkor nem veszekednél itt egy "15 évessel", és nem bizonygatnád az igazadat.
2014. aug. 11. 17:27
 56/118 anonim ***** válasza:
6%
Neked van óvodás stílusod, jaj te nem jársz sehova, jaj te vagy 15 éves, ugyanazokat mondod vissza amiket én írok rád, nem is akarok már tovább süllyedni erre a színvonalra. De azért megmondhatnád melyik egyetemre és melyik szakra jársz, hogy ekkora ásznak érzed magad. Cső
2014. aug. 11. 17:36
 57/118 anonim ***** válasza:
32%
Hűha, a tes szöveged aztán nagyon menő, még idáig te sem árultad el hova jársz, hiába próbáltam finoman kideríteni a közgazdász, jogász, mérnök sokdiplomás dumával, na de mindegy, lényegtelen csá.
2014. aug. 11. 17:41
 58/118 anonim ***** válasza:
30%
Ezek szerint nem jársz sehova. Oké.
2014. aug. 11. 17:44
 59/118 anonim ***** válasza:
88%
Amíg te nem árulod el, addig én miért áruljam el. Amúgy tuti, hogy egy műveletlen tanulatlan ember vagy, hogy diplomásan, fullos egyetemre járva elkezdesz vitatkozni egy egyébként 19 évessel, ezek szerint 19 évesen egyforma intelligenciával, és műveltséggel rendelkezünk, annak ellenére, hogy még most fogom elkezdeni az egyetemet. Az volt bennem egyébként, hogy egy egyetemista értelmesebb a többi embernél, de ezek szerint mégsem ez a helyzet. Azért ez érdekes.
2014. aug. 11. 17:52
 60/118 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem te 69%-os el se kezd az egyetemet, mert hamar ki fogsz bukni. A 64%-os már a szádba rágta, hogy miért hülyeségek ezek a listák és nem voltál képes felfogni, akkor mi lesz az egyetemen?? Szerintem hagyd az egészet a fenébe, te nagyon buta vagy. Ja és egyébként BME-s vagyok, villamosmérnök és a 85 kredites Szakmai törzsanyag 60%-át már letudtam, a szoftverelméletet és Orosz tantárgyait elsőre letudtam amit nagyon kevés ember mondhat el magáról, ezt a BME-BCE rivalizálást meg szerintem már csak viccként kéne kezelni, kötélhúzáson poénkodni lehet vele stb. én se szólom le a corvinust, mert egy műszakit nem hasonlítok közgázos egyetemhez. Ez olyan, mintha a művészeti egyetemet mérnéd össze a BGF-el, semmi értelme.
2014. aug. 11. 18:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!