Komolyan ti fogyatékosok vagytok? Akármelyik BME-sel beszélek, röhög ezeken a szar listákon, nektek meg ez fétisetek. Mi ez a gagyi lista? Évek óta a MIT van a harvard előtt. A QS-nál rangosabb lista nincs a világon, ha már ennyire erre veritek:
651-700
Corvinus University of Budapest
551-600
Eötvös Loránd University
501-550
University of Szeged
601-650
University of Debrecen
a BME amúgy nics rajta, de amúgy szerintem nektek tök mindegy, úgyse jártok egyikbe se.
Akkor most lehetsz kb. 15, hogy ennyire értetlen vagy. Fantasztikus, hogy 12 éves korodban ott versenyeztél, de ettől még semmi közöd sincs az egyetemhez. Egyébként hogy lehetett rövid időre 2. a hvg rangsorba, amikor azt évente adják ki?
Na utoljára megmagyarázom neked, miért hülyeség ez az ÖSSZESÍTETT lista, attól mert a BME tízen valahányadik, attól még a MŰSZAKI KÉPZÉSEKBE A BME LESZ A LEGJOBB SULI, KÖZGAZDÁSZKÉPZÉSBE MEG A CORVINUS. HÜLYESÉG EZEKEN A LISTÁKON RUGÓZNI, ÉRED???? MINEK HASONLÍTASZ ÖSSZE EGY KÖZGÁZOS EGYETEMET EGY MŰSZAKIVAL? VAGY EGY HAJÓT EGY REPÜLŐVEL????? Főleg angol elemzők által összeállított listákon hülyeség rugózni, ők nincsenek tisztában a magyar munkaerőpiac viszonyokkal, oktatással stb. csak a számokat látják. Na még futunk pár kört a szeretett listáiddal? Ezekkel van kitapétázva a szobád?
Amúgy én sose szidtam a BME-t, mint láthatod most is a legjobb műszaki egyetemnek hívtam, bár szerintem nem kéne messzire menni(Ausztria, Bajorország), hogy jobb műszaki egyetemeket találj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!