Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért jobb egyetem a Corvinus,...

Miért jobb egyetem a Corvinus, mint a Bme?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 anonim ***** válasza:
39%
Jó, zárjuk le szerintem a témát. Mindenki tudja melyik a kettő közül a jobb egyetem, melyik a baloldali kötődésű, és melyik körül forog több botrány, és melyiket nehezebb elvégezni, a diplomája melyiknek ér többet stb.
2014. aug. 5. 12:47
 12/118 anonim ***** válasza:
70%
Egyetlen egy dolog amiért én személy szerint sohasem szidtam a Corvinust az az, hogy nem akarom, hogy beleköpjenek a hambimba :/
2014. aug. 5. 15:19
 13/118 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, ezzel egész pontosan mire célzol?
2014. aug. 5. 15:44
 14/118 A kérdező kommentje:

Arra céloz,hogy a Corvinus egy kalap szar és a Mc Donalds-ban őt szolgálják ki a corvinisosok.

Magyarán a Bme-sek istenek,a corvinusosak meg a szolgáik.Szóval a Bme-s vagy vagy egy senki,hulladék!

2014. aug. 5. 15:54
 15/118 anonim ***** válasza:
77%

Nem, csak egy ki**szott vicc volt O_O most komolyan mi jó francért kell mindent ilyen komolyan venni.

Egyáltalán melyik idióta kezdte el összehasonlítani a BME-t a Corvinussal?? Ez olyan mintha megkérdeznéd, hogy melyik a jobb a kék vagy a piros?

Másik dolog meg miért kell ennyire felkapni a vizet ha valaki "rosszat" mond az iskoládról mikor soha életében nem járt oda így azt sem tudja, hogy milyen az élet ott ergo nem gondolja komolyan csak épp azt akarja elérni, hogy felhúzd magad... ilyenkor szokták mondani, hogy okos enged, szamár szenved...

2014. aug. 5. 16:18
 16/118 anonim ***** válasza:
4%
*drops mic*
2014. aug. 5. 23:58
 17/118 anonim ***** válasza:
31%
Mert a BME-sek 90%-ának Corvinusos főnöke lesz, ezzel ők is tisztában vannak, nézd meg bármelyik multi vezetőségét. Szóval nem a hambiba lesz köpve hanem máshova. :)
2014. aug. 8. 18:32
 18/118 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem aki BME-n végez, az a szakterületen főnök lesz, nem tudom miért lenne közgazdász főnöke. Amúgy meg BME-n is képeznek közgazdászokat is, a Corvinuson pedig az az egyedüli értelmes szak, a kertészmérnöki, és az élelmiszertudományi egy vicc ott.
2014. aug. 8. 18:54
 19/118 anonim ***** válasza:
63%
:D Aha Corvinusos fönökünk lesz... álmodik a nyomor mi?
2014. aug. 8. 19:04
 20/118 anonim ***** válasza:
41%
Ugyanúgy lehet pl. egy informatikai vállalat vezérigazgatója is közgazdász, a microsoft magyaroszág vezérigazgatója is közgazdász(Papp István), a microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer is közgazdász volt(bár ott azt hiszem pont most volt váltás),a Telenor vezérigazgatója is, az Oracle Hungary Kft-nek vezérigazgatója is stb. stb. szóval attól mert valaki nem informatikai/műszaki végzettségű, simán lehet közgazdászként vezető műszaki beállítottságú vállalatnál
2014. aug. 8. 19:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!