Mivel egy nyomozót vagy egy katonát nem nagyon tudna más alkalmazni csak az állam... :) De a közigazgatás-szervezőkkel nincs szerződésük, és akárhol megnézed, sehol se lehet elhelyezkedni ezzel a büfészakkal. Látsz olyat professionon vagy bárhol, ahol ilyen szakot írnak követelménybe az állásajánlatoknál?(pénzügyet, mint követelményt, viszont jó párnál fogsz találni:)) Sorolj már fel 5 pozíciót amit a közigazgatás-szervezővel el lehet vállalni... Közrabszolga adatrögzítő egy kórházba, önkormányzatba nettó 100 ért?
Tisztában vagy vele, hogy a pénzügy & számvitel az egyik legpiacképesebb szak ma Magyarországon, és a Corvinus egyetemnek külön állásbörzéje van, a Karrier Expo? Volt olyan szak KTK-n, ahol 50 munka jutott 30 végzősre. Suli mellett már majdnem 1 évet dolgoztam a szakmámban és még el se végeztem a szakot, ezen a nyáron is 2 hónapot voltam egy BIG4 cégnél.
Ja és megnyugtatlak, az egyetem soha se fog megszűnni, az épület mindig ott fog állni a fővám téren :) a BME-t is ugyanúgy össze akarják vonni több egyetemmel, attól még ugyanúgy meglenne a presztízse mint kar, például a BGF-PSZK-ra mai napig pénzügyi és számviteli főiskolaként tekintenek sokan.
"NKE egy olyan egyetem, amit a kormány alapított"
Itt is látszik, hogy mennyire rohadtul buta vagy.
Szerinted a Corvinus-t ki alapította, ha nem az állam? Marx Károly? Egyébként megsúgom, hogy ha pár éve jelentkeztél volna erre a szakra, akkor te is Corvinus-os lennél, mert az Államigazgatási Főiskolát először a Corvinushoz csatolták, utána meg az NKE-hez.
Ezért is írták régebben, hogy kicsit fura, hogy te szólod le a közgazdászokat...
Ez a 66%-os valami gec1buta. Legalább úgy pofázna, hogy tényleg mérnök, de egy közigazgatás szervező vágod? KÖZIGAZGATÁS SZERVEZŐ :DDDD meghalok
Mi lesz a következő? Egyiptológusok leszólják a gazdaságinformatikusokat? Filozófusok a pénzügyi matematikusokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!