Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért jobb egyetem a Corvinus,...

Miért jobb egyetem a Corvinus, mint a Bme?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 18:31
 71/118 anonim ***** válasza:
46%
Inkább a pénzügy-számviteli büfészakos a munkanélküli te nyelvi szakértő. Az NKE egy olyan egyetem, amit a kormány alapított, és az itt végzetteknek meg van a helyük, és az egyetem egít az elhelyezkedésben. A HHK és RTK-n például szerződés is van csak úgy megjegyzem, tehát az itt végzettek nek biztos állásuk van, te pedig örülj, amíg működik az egyetemed.
2014. aug. 25. 13:31
 72/118 anonim ***** válasza:
91%

Mivel egy nyomozót vagy egy katonát nem nagyon tudna más alkalmazni csak az állam... :) De a közigazgatás-szervezőkkel nincs szerződésük, és akárhol megnézed, sehol se lehet elhelyezkedni ezzel a büfészakkal. Látsz olyat professionon vagy bárhol, ahol ilyen szakot írnak követelménybe az állásajánlatoknál?(pénzügyet, mint követelményt, viszont jó párnál fogsz találni:)) Sorolj már fel 5 pozíciót amit a közigazgatás-szervezővel el lehet vállalni... Közrabszolga adatrögzítő egy kórházba, önkormányzatba nettó 100 ért?

Tisztában vagy vele, hogy a pénzügy & számvitel az egyik legpiacképesebb szak ma Magyarországon, és a Corvinus egyetemnek külön állásbörzéje van, a Karrier Expo? Volt olyan szak KTK-n, ahol 50 munka jutott 30 végzősre. Suli mellett már majdnem 1 évet dolgoztam a szakmámban és még el se végeztem a szakot, ezen a nyáron is 2 hónapot voltam egy BIG4 cégnél.

Ja és megnyugtatlak, az egyetem soha se fog megszűnni, az épület mindig ott fog állni a fővám téren :) a BME-t is ugyanúgy össze akarják vonni több egyetemmel, attól még ugyanúgy meglenne a presztízse mint kar, például a BGF-PSZK-ra mai napig pénzügyi és számviteli főiskolaként tekintenek sokan.

2014. aug. 25. 13:49
 73/118 anonim ***** válasza:
91%

"NKE egy olyan egyetem, amit a kormány alapított"

Itt is látszik, hogy mennyire rohadtul buta vagy.

2014. aug. 25. 13:50
 74/118 anonim ***** válasza:
91%

Szerinted a Corvinus-t ki alapította, ha nem az állam? Marx Károly? Egyébként megsúgom, hogy ha pár éve jelentkeztél volna erre a szakra, akkor te is Corvinus-os lennél, mert az Államigazgatási Főiskolát először a Corvinushoz csatolták, utána meg az NKE-hez.

Ezért is írták régebben, hogy kicsit fura, hogy te szólod le a közgazdászokat...

2014. aug. 25. 14:04
 75/118 anonim ***** válasza:
50%
Tisztában vagyok azzal, hogy régen a Corvinushoz tartozott, szerencsére ma már nem, amúgy az itteni nagyokosok, ha utánaolvasnának tudnák, hogy minden egyetemet az Emberi Erőforrások Minisztériuma tart fent, kivéve, az NKE-t mert azt a Belügy-és a Honvédelmi Minisztérium.
2014. aug. 25. 14:43
 76/118 anonim ***** válasza:
90%
De most erről ki beszélt? Az alapításáról beszéltünk. Legalább vallanád be, hogy fas*ságokat beszéltél.
2014. aug. 25. 14:47
 77/118 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy pénzügy számvitel végzettekkel Dunát lehet rekeszteni, annyi van belőlük mint a sz.r, úgyhogy kíváncsi lennék néhány év múlva kik tudnak ezzel elhelyezkedni. Igen a fővám téri "szabadidőközpont" valóban ott fog állni, talán még nevet is változtat, ahogy azt tenni szokta néhány évente, meg egy két kart még elcsatolnak talán, esetleg hozzácsapnak, aztán jó lesz. Na nem is írok többet ide, annyit nem értek, hogy ezt a hozzászólást megfogalmazzam, de ez még ott legyen. Aztán menjetek számolgatni a pénzt. Na császtok.
2014. aug. 25. 14:49
 78/118 anonim ***** válasza:
55%

Ez a 66%-os valami gec1buta. Legalább úgy pofázna, hogy tényleg mérnök, de egy közigazgatás szervező vágod? KÖZIGAZGATÁS SZERVEZŐ :DDDD meghalok

Mi lesz a következő? Egyiptológusok leszólják a gazdaságinformatikusokat? Filozófusok a pénzügyi matematikusokat?

2014. aug. 25. 14:52
 79/118 anonim ***** válasza:
91%
Garantálom neked, hogy informatikai szakra, meg az olyan büfészakokra amire te is jársz 5x többen járnak mint pénzügyre. Normális pénzügyest kb a bgf, bce meg a bme ad ki, intézményenként kb 30-40 főt évente, most nézd meg, hogy mérnök informatikát hány budapesti és vidéki egyetemen oktatnak, több százan végeznek ilyen szakon országszerte évente, ettől függetlenül el tudnak helyezkedni mielőtt letámadtok. Sóval inkább gondold át, hogy miből lehet dunát rekeszteni. Az nke karait ugyanúgy csatolgatják össze vissza a műszaki karát lecsatolták(tudom mert oda járt közlekedésmérnöknek az ismerősöm), aztán ott is volt össze vissza csatolgatás, aztán átnevezés, szóval nem is tudom miért gondolod, hogy ez oltás a Corvinus részére, amikor sok felsőoktatási intézménynél jelen van ez a dolog, az NKE-nél is
2014. aug. 25. 14:57
 80/118 anonim ***** válasza:
100%
Jogászok nem tudnak jegyzőként elhelyezkedni te szerencsétlen fogyatékos, a jogászok mennek Angliába pizzafutárnak akkor szerinted a te 3 éves kis csillámpóni szakoddal mire mész?:DDD
2014. aug. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!