Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért jobb egyetem a Corvinus,...

Miért jobb egyetem a Corvinus, mint a Bme?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 18:31
 61/118 anonim ***** válasza:
94%

Corvinus-Pénzügy és Számvitel, Pénzügy szakirány

Most te jössz, már rohadt kíváncsi vagyok mire van ekkora arcod.

2014. aug. 11. 18:04
 62/118 anonim ***** válasza:
19%
Érkezett egy újabb intelligens felhasználó. Köszi a biztatást te művelt villamosmérnök, de azért elkezdem az egyetemet, ha nem probléma, mert nálunk évfolyamon két tantárgyból a legjobb érettségit írtam, a történelem esszém hibátlan volt, külön kihozták, hogy a legjobb volt egész évfolyamon, és a tanárok szerint is a legjobb képességeim voltak, és az egyetemen is helytállok, már előre tanulok így is, és rengeteg könyvet olvasok, úgyhogy az ilyen negatív kommenteken csak röhögni szoktam.
2014. aug. 11. 18:06
 63/118 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy NKE-KTK közigazgatás-szervező parancsolj.
2014. aug. 11. 18:09
 64/118 anonim ***** válasza:
34%
Első oldalon azt neheztelted(ha ugyanaz a 69%-os vagy), hogy egy közgazdász csak a pénzt számolja meg csak a pénzben dúskál, egy mérnök meg értéket teremt, feltalál. Elárulnád, hogy egy közigazgatás-szervező mit talál fel?
2014. aug. 11. 18:36
 65/118 anonim ***** válasza:
94%
Gratulálok 69%-os, ez kb. most olyan volt mintha szociológiára járnék és leszóltam volna a szabadbölcsészeket
2014. aug. 11. 18:54
 66/118 anonim ***** válasza:
65%
Ez a kérdés most komoly vagy csak a légkört akarod kicsit feltüzelni?Ha ilyen hülye vagy,hogy a kettőt összehasonlítod,akkor szerintem a közelébe se menj egyik egyetemnek se.Az meg,hogy ti ennyire ki tudtok ezen akadni,és lassan forradalom tör ki,az szánalmas.Nagy egyetem mindkettő,de a színvonal mindkét helyen megvan,úgy látom.BME-s vagyok,és szeretem ezt az iskolát,de azért azt hittem,hogy akik oda járnak,vannak annyira komolyak,hogy nem ugranak egyből egy ilyen kérdésre.Corvinusról meg tudtam mindig,hogy hírneve ellenére elég gyenge a színvonal,ha az értelmi szintet nézzük,most már be is bizonyosodott.Meg hogy ez és az a tárgy milyen nehéz,húha,meg hogy a matek meg a számvitel,na ezek über szórótárgyak.Hát igen..biztos nehezek,aláírom,bár én a számvitellel távolról sem vagyok köszönő viszonyban,ha adnátok olyan feladatot,hülye lennék hozzá.Viszont tudnék én is nektek olyan vektoranalízises vagy épp diffegyenletes feladatokat adni,aminek a jelölését sem ismernétek,de nem teszem,mert értelmetlen,úgysem tanultátok,a mechanikáról meg ne is beszéljünk..Na ezért nem kell összehasonlítani a két egyetemet.Én nem tudom,ti mivel foglalkoztok,ti se,hogy én mivel.Viszont így tényleg kicsit butaság feltenni a kérdést.Alternatíva:,,Azt hallottam,hogy a Corvinus jobb egyetem,mint a BME,miért mondják ezt?".Természetesen a kérdés ugyanúgy hülyeség lenne,csak nem lenne vita belőle.Az meg,hogy kinek ki lesz a főnöke..Ha pl saját céget vállalkozást alapítasz mérnökként,amit elég sokan csinálnak,akkor máris te vagy a góré.Egy viszont engem megnyugtat:ugyan a keresetem nem vetekedhet majd egy gazdasági szakemberével,de a munkám jóval élvezhetőbb és elismertebb lesz.És nem csak papírtologatásra fogom használni a diplomámat.Lehet sértő volt az utolsó mondat,de ez az igazság.És hogy Eric Cartment idézzem:Kapjátok be gyíkok,én leléptem!
2014. aug. 25. 01:05
 67/118 anonim ***** válasza:
30%
Ilyen emberek járnak a BME-re akik még írni se tudnak? Az kemény.
2014. aug. 25. 01:35
 68/118 anonim ***** válasza:
50%
Balf.sz 61%-os corvinusos. Te csak a helyesírást tudod blamálni, más dumád nincs, amúgy meg neten mindenki lesz.rja a helyesírást, itt nem kötelező, és nem is kell a szabályokat követni. Ebben a hozászólásban hány hejesírási híbát találtál?
2014. aug. 25. 10:54
 69/118 anonim ***** válasza:
91%
Te meg balf@$z közigazgatás-szervező a.k.a. jövőbeli munkanélküli vagy.
2014. aug. 25. 11:58
 70/118 anonim ***** válasza:
91%
Azért illene legalább 2 mondatot helyesen leírni, főleg ha a téma a felsőoktatás, és aki írja az állítólag Magyarország egyik legjobb felsőoktatási intézményébe jár.
2014. aug. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!