Elte vagy Pázmány?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 11:02
1/3 anonim válasza:
Attól függ.
Az ELTE kutató egyetem, a diákokkal végtelen mennyiségű önálló kutatómunkát végeztetnek, sokkal kevesebb a tényleges gyakorlati tapasztalat (bár csak a saját szakomról mondhatok véleményt), míg a Pázmány sokkal gyakorlatiasabb.
A tárgyi tudás minőségéről nem tudok nyilatkozni, és nem szidom a "rivális" egyetemet, de szerintem azért az ELTE nevét nem véletlenül ismerik szinte mindenhol Európában, míg a Pázmányról Magyarországon se mindenki hallott.
3/3 anonim válasza:
Szaktól is függ, de az ELTE eléggé tömegképzés, kb. futószalagon gyártják a diplomásokat. A Pázmányon oda is figyelnek az oktatók a hallgatókra és segítőkészek.
De mondom, szaktól függ, pl. jogról azt hallottam, hogy jóformán tök egyforma. Én bölcsészkarra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!