Lehetséges-e az átjárás egyetemek között Magyarországon? Milyen feltételei vannak ennek?
Sziasztok! Szeptemberben indulok egyetemre. A kiválasztott egyetem az ELTE és Pázmány lett, pontfüggő hová kerülök be. A jogra esett a választás, de őszintén megbántam. Időközben rájöttem, hogy talán a pszichológia lenne a nyerő számomra. Hogyan tudnék szakot váltani? Mikor? Egy vizsgaidőszak? Több? Milyen feltételek vannak?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
A rendelet szerint:
"Csak azoknak a jelentkezése fogadható el a pótfelvételi eljárás során, akik a 2014. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásban nem jelentkeztek, vagy jelentkeztek, de nem nyertek besorolást egyik felsőoktatási intézmény által meghirdetett, 2014. szeptemberben induló képzésre sem. A pótfelvételi eljárás során csak egy felsőoktatási intézménybe és csak egy képzésre lehet jelentkezni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!