Orvostanhallgatók! Krónikus hólyaghurutrol mit tanultok? Annyit, hogy ha jön egy 7 hónapja heti rendszerességgel
A nők húgycsöve rövid, és közel van a végbélhez és a hüvelyhez is. Szex során könnyen átkerülnek a kórokozók, és egy éjszaka alatt elszaporodnak, aztán jönnek a tünetek.
Amik segíthetnek:
1. Szex előtt legalább az intim régió megtisztítása, szex után közvetlenül pisilés (ez kimossa a bacikat) és tisztálkodás.
2. Nem tudom, szedsz-e fogamzásgátlót, de ha igen, és a tünetek összefüggésben állnak a szedéssel (pl. azóta jelentkezik, vagy azóta gyakrabban jelentkezik, mióta szeded), akkor érdemes megpróbálni nélküle.
Ha ezek nem segítenek, akkor nitrofurantoin segíthet. Ezt a tippet egyrészt egy nőgyógyász doktornő válaszai között olvastam, másrészt éppen a napokban találkoztam egy hasonló kérdéssel, ahol egy hölgy írta le ezzel kapcsolatban a pozitív tapasztalatát.
Aktus után egy szem nitrofuratoin tabletta, mellé egy kis kaja, max. heti 3x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!