Honnan tudjam meg, hogy fel-e vettek egyetemre, ha nem jó a telefonom és nem kaptam SMS-st?
pl. megnézed a felvin a ponthatárokat. azt csak tudod hogy neked hova hány pontod volt.
Belépsz a felvi menübe ahol jelentkezni kellett a szakok listájánál amit zölddel kiemeltek oda vettek fel.
Annyira nem értem, négy napja lehet tudni a ponthatárokat, és te eddig teljes békességben éltél? :D Nem tudom, engem nagyon frusztrált volna, ha nem tudom meg azonnal, bár tény, hogy türelmetlen típus vagyok.
Olyan, hogy "fel-e vettek" nincs, de remélem, te is érzed, hogy bántja a fülét az embernek.
Amúgy igen, felvi.hu, meg nemsokára érkeznek a levelek, e-mailek az egyetemekről, főiskolákról.
Kicsit zavart, aztán beletörődtem, hogy majd csak kiderül valahogy. :D
Ott a zöld csík, 260 volt a ponthatár és 305 pontom lett, szóval szerintem felvettek.:)
Győr Széchenyi István Egyetem, Gépészmérnök. :)
Mikorra derül ki amúgy 100%-ra? Be kell beiratkozásra vagy valamire? Gólya tábor mikor szokott lenni kb.? Valaki elmondhatná ezeket, semmit nem tudok megköszönném. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!