Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Honnan tudjam meg, hogy fel-e...

Honnan tudjam meg, hogy fel-e vettek egyetemre, ha nem jó a telefonom és nem kaptam SMS-st?

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
www.felvi.hu -> Én felvim és ott megnézed, ha zöld az egyik csík, akkor felvettek.
2014. júl. 28. 12:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

pl. megnézed a felvin a ponthatárokat. azt csak tudod hogy neked hova hány pontod volt.

Belépsz a felvi menübe ahol jelentkezni kellett a szakok listájánál amit zölddel kiemeltek oda vettek fel.

2014. júl. 28. 12:04
 3/11 A kérdező kommentje:
felvin megnéztem, köszi
2014. júl. 28. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem értem, négy napja lehet tudni a ponthatárokat, és te eddig teljes békességben éltél? :D Nem tudom, engem nagyon frusztrált volna, ha nem tudom meg azonnal, bár tény, hogy türelmetlen típus vagyok.

Olyan, hogy "fel-e vettek" nincs, de remélem, te is érzed, hogy bántja a fülét az embernek.

Amúgy igen, felvi.hu, meg nemsokára érkeznek a levelek, e-mailek az egyetemekről, főiskolákról.

2014. júl. 28. 12:13
 5/11 anonim ***** válasza:
És felvettek??? Most már áruld el, kérlek!! :D
2014. júl. 28. 12:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Kicsit zavart, aztán beletörődtem, hogy majd csak kiderül valahogy. :D

Ott a zöld csík, 260 volt a ponthatár és 305 pontom lett, szóval szerintem felvettek.:)

2014. júl. 28. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Hova jelentkeztél? :)
2014. júl. 28. 12:41
 8/11 A kérdező kommentje:

Győr Széchenyi István Egyetem, Gépészmérnök. :)

Mikorra derül ki amúgy 100%-ra? Be kell beiratkozásra vagy valamire? Gólya tábor mikor szokott lenni kb.? Valaki elmondhatná ezeket, semmit nem tudok megköszönném. :D

2014. júl. 28. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy már zölddel bejelölték és ( küldték volna az SMS-t) végül is hivatalos, de az emailt kb. 1 vagy 2 hét múlva kapod, az egyetemtől a levelet... Nos szerintem az is 1-2 hét. A gólyatáborok augusztus végén vagy a közepén szoktak lenni tudtommal.
2014. júl. 28. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: az emailt, lehet hogy már a héten.
2014. júl. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!