Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jár valaki egyszerre két...

Jár valaki egyszerre két szakra két különböző egyetemre?

Figyelt kérdés
Idén jelentkeztem nappali mellet önköltséges levelezőre de nem tudom mégis beiratkozzak e, bár nagyon szeretnék. A második egyetem a lakóhelyem és a jelenlegi között van félúton, szóval utazás szempontjából nem különösebb probléma. A tanulás is megoldható, mert szerencsére szüleim tudnak anyagilag támogatni, nem kell diákmunkáznom így néha még unatkozom is, pedig nem vagyok egy hatalmas zseni. Egyedül a vizsgáktól félek, hogy fogom összeegyeztetni valamint nem tudom levelezőre hogyan kell bejárni. Volt vki hasonló helyzetben?
2014. júl. 28. 03:59
 1/2 anonim ***** válasza:

én ugyan azonos egyetemen végeztem el két szakot párhuzamosan, de azt mondom iratkozz be bátran.

Azt azért nézd meg hogy előző évben hogy szervezték a levelezős konzultációkat. pl. péntek-szombat kéthetente...hétköznapokon havonta stb..sok megoldás létezik egyetem függő a dolog..

Az órarendedet egyeztesd össze amennyire tudod, koncentráljál mindkét szakra, ha van olyan tárgy amit itt is ott is tanulsz, akkor a krediteket e elejtsd el elfogadtatni..

sok sikert

2014. júl. 28. 05:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Én járok levelezőre, egy félévben 5 alkalommal kellett órákra menni, de akkor úgy, hogy havi egy hétvége (de volt olyan hónap, amikor 2 volt). Ez nálunk péntek-szombat, de akkor töményen reggel 8tól akár este 7ig is bent voltunk, 1 órás kajaszünettel.

Figyelj rá mikor vannak az órák, mert mostanság divat hétvége helyett csütörtök-péntekre tenni a levelezős napokat. Ha nagyon ütközik a nappalis óráiddal, akkor az ütközős tárgyakból kérj egyéni tanrendet, szerintem megoldható, kivéve, ha gyakorlat van belőle, azt nem nagyon engedik.

2014. júl. 28. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!