Jár valaki egyszerre két szakra két különböző egyetemre?
én ugyan azonos egyetemen végeztem el két szakot párhuzamosan, de azt mondom iratkozz be bátran.
Azt azért nézd meg hogy előző évben hogy szervezték a levelezős konzultációkat. pl. péntek-szombat kéthetente...hétköznapokon havonta stb..sok megoldás létezik egyetem függő a dolog..
Az órarendedet egyeztesd össze amennyire tudod, koncentráljál mindkét szakra, ha van olyan tárgy amit itt is ott is tanulsz, akkor a krediteket e elejtsd el elfogadtatni..
sok sikert
Én járok levelezőre, egy félévben 5 alkalommal kellett órákra menni, de akkor úgy, hogy havi egy hétvége (de volt olyan hónap, amikor 2 volt). Ez nálunk péntek-szombat, de akkor töményen reggel 8tól akár este 7ig is bent voltunk, 1 órás kajaszünettel.
Figyelj rá mikor vannak az órák, mert mostanság divat hétvége helyett csütörtök-péntekre tenni a levelezős napokat. Ha nagyon ütközik a nappalis óráiddal, akkor az ütközős tárgyakból kérj egyéni tanrendet, szerintem megoldható, kivéve, ha gyakorlat van belőle, azt nem nagyon engedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!