Nem vettek fel egyetemre! 3 évvel le vagyok amúgy is maradva. Jövőre 22 évesen fogom kezdeni az egyetemet. Nem leszek túl öreg ehhez?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok szomorodva, pedig tudtam, hogy nem értem el a kellő pontszámot. Jövőre újrapróbálkozom, de nem leszek túlkoros a nappali tagozathoz?2014. júl. 25. 11:36
1/20 anonim válasza:
Nem leszel. Ne aggódj. A korod nincs rád írva, sok 18-19-nél idősebb kezdi el az egyetemet. Semmi gond nem lesz ebből.
2/20 anonim válasza:
Én 21 vagyok és most fogom kezdeni, szerintem te se leszel 22 évesen "öreg" ehhez.
3/20 anonim válasza:
en 23 evesen mar vegeztem is vele anno....
Mi van ha jovore sem vesznek fel?
4/20 anonim válasza:
Párom 24, és most kezdi el. Úgy döntött, elvégez még egyet a már meglevő mellé. Szóval nem leszel túlkoros :) én 20 évesen kezdem, mert év vesztes vagyok, és 13 évfolyamosba jártam.
5/20 anonim válasza:
Dehogy. Egyetemen már nehezen lehet beszélni évfolyam-korosztály összefüggésről úgy, mint középsuliban, mivel egy csomóan 13. osztályosba jártak, egy évet külföldön tanulnak, csúsznak képzés alatt stb. Senkit nem fog zavarni, hogy 22 évesen kezdted.
6/20 anonim válasza:
Nővérem diplomaosztóján még 60 éves nénik is voltak. Nem leszel öreg!
7/20 anonim válasza:
Dehogy! Van aki 30evesen dont ugy, hogy elvegez egy egyetemet, itt mar minden korosztallyal talalkozhatsz.:)
Mellesleg 21 eves leszek jovore, es akkor erettsegizek (5evfolyam, raadasul evvesztes is vagyok:), en nagyon paraztam rajta,de szerinted erdekel valakit? :) senkit.
Egyebkent lany vagy te is ugye?;)
8/20 anonim válasza:
Egyetemen nincs olyan, hogy öreg. 22 évesen te a fiatalok közé fogsz tartozni. Sokan 20 évesen döntenek úgy, hogy munka mellett levelezőn végeznek el egy egyetemet, de nappalin is találkozhatsz mindenféle korosztállyal.
10/20 anonim válasza:
Szia! Én most kezdek egy másik szakon, amit eddig tanultam nem szerettem. Ősszel töltöm a 22-t.
Előző szakomon volt aki 4edjére jutott be oda, és 23 éves volt.
Egy ismerősöm szintén 22 évesen jutott be álmai szakjára.
Szóval ne törődj ilyenekkel, hanem hajrá! :) Tanulni sosem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!