Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem vettek fel egyetemre! 3...

Nem vettek fel egyetemre! 3 évvel le vagyok amúgy is maradva. Jövőre 22 évesen fogom kezdeni az egyetemet. Nem leszek túl öreg ehhez?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok szomorodva, pedig tudtam, hogy nem értem el a kellő pontszámot. Jövőre újrapróbálkozom, de nem leszek túlkoros a nappali tagozathoz?

2014. júl. 25. 11:36
1 2
 11/20 anonim válasza:

Szia!

Én is jövőre fogom kezdeni az egyetemet és már 23 éves leszek. Gondolkoztam én is, hogy jajj milyen öreg leszek ott a 18 évesek között de megnyugtatta hogy vannak tőlem idősebbek is.

Ne aggódj ezen szerintem lesznek tőled idősebbek is.

22/L

2014. júl. 25. 12:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát harminc alatt semmi ciki nincs benne
2014. júl. 25. 12:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Hova felvételiztél?
2014. júl. 25. 12:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Párom 25, most fog kezdeni nappalin... ;) Én is 21 évesen kezdtem (szakot váltottam), de vannak 30-on felüli csoporttársaim is. Nyugi, egyetemen tényleg nagyon vegyes a korosztály! :)
2014. júl. 25. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
24%
Ugy latszik az elmult 15 evben nagyon megvaltozott a felhozatal. Nalunk nem voltak 30 evesek nappalin, de 25 ev folottiek sem nagyon.
2014. júl. 25. 13:35
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a lelkesítő válaszokat. Eddig szomorú voltam, de mostmár annyira nem. :) Köszi szépen.

Igen remélem hogy jövőre felvesznek, ugyanis most az érettségibe (szépen szólva) sz**rtam bele, nem érdekelt, mert tudtam h felvesznek úgyis, de nem így lett. az alappontot se értem el, ami még jobban elkeserít, ugyanis 3-ból kettő 260 pontos lett... a sírás kerülgetett, de felkészültem rá. magamnak köszönhetem, hogy elszúrtam. Angol javító érettségit akarok tenni és töriből emeltezni és nyelvizsgát tenni. Szent István egyetemre jelentkeztem természetvédelmi mérnökire...

Köszi mégegyszer, mindenkinek ment a zöld! :)

2014. júl. 25. 14:19
 17/20 anonim válasza:
Szerintem nem leszel túlkoros biztos vannak idősebbek is nálad :)
2014. júl. 25. 19:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Már sok helyre válaszoltam :) Idén töltöttem be a 24-et. Most szeptembertől fogok egyetemre járni. Érettségi óta nem csak úgy lógattam a lábam. Ledolgoztam 3 évet azóta, de már szeretnék új irányba nyitni.
2014. júl. 26. 17:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Én most fogom 25 évesen elkezdeni és alig várom :) Hajrá!
2014. aug. 2. 18:11
 20/20 Machen ***** válasza:

Szia

Nekem volt egy 70 éves csoporttársam az egyetem, úgyhogy te sem leszel túlkoros.

Ne aggódj

2014. aug. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!