Nem vettek fel egyetemre! 3 évvel le vagyok amúgy is maradva. Jövőre 22 évesen fogom kezdeni az egyetemet. Nem leszek túl öreg ehhez?
Szia!
Én is jövőre fogom kezdeni az egyetemet és már 23 éves leszek. Gondolkoztam én is, hogy jajj milyen öreg leszek ott a 18 évesek között de megnyugtatta hogy vannak tőlem idősebbek is.
Ne aggódj ezen szerintem lesznek tőled idősebbek is.
22/L
Köszönöm a lelkesítő válaszokat. Eddig szomorú voltam, de mostmár annyira nem. :) Köszi szépen.
Igen remélem hogy jövőre felvesznek, ugyanis most az érettségibe (szépen szólva) sz**rtam bele, nem érdekelt, mert tudtam h felvesznek úgyis, de nem így lett. az alappontot se értem el, ami még jobban elkeserít, ugyanis 3-ból kettő 260 pontos lett... a sírás kerülgetett, de felkészültem rá. magamnak köszönhetem, hogy elszúrtam. Angol javító érettségit akarok tenni és töriből emeltezni és nyelvizsgát tenni. Szent István egyetemre jelentkeztem természetvédelmi mérnökire...
Köszi mégegyszer, mindenkinek ment a zöld! :)
Szia
Nekem volt egy 70 éves csoporttársam az egyetem, úgyhogy te sem leszel túlkoros.
Ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!