Kollégiumba szeretnék jelentkezni a Széchenyi István Egyetem-re (elsőéves), valaki leírná részletesen a pontszámítást?
Kedves válaszoló!
Nekem is segítenél?
Ezidáig végig úgy tudtam én is, hogy nem számít a szociális pontszám, csak a felvételi pont, szóval pénteken jelentkeztem is koliba, kizsámolta, hogy 461 pont (felvételi pontom 456 volt+ 5 korrekciós pont (mondjuk ezt nem találtam, hogy mi lehet). De aztán megnéztem a kollégiumi jelentkezési segédet a honlapon, amit elvileg külön elsőéveseknek állítottak össze, és abban meg az volt, hogy tanulmányi pont+szociális pontból tevődik össze, és szociális pontjaimat a határ rendszerbe írjam le, töltsem fel stb. Na most ez kicsit összezavart...
Viszont a Határba nem tudok belépni, ahogy te is mondod... csak hát az elsőévesekhez van közvetlenül írva ez a szocpontos dolog is... szóval már nem értem. :(
Ezen az oldalon megtaláljátok hogy kell a HATÁR oldalára regisztrálni..
Én is első éves vagyok a jogi karon, nekem sikerült regisztrálni.Ha valami segítség kell, írjatok :)
Kérdező!
Tegnap végre engem is beengedett a HATÁR rendszer (utolsó, én is láttam, hogyan kell regisztrálni, meg is tettem, de nem engedett be a rendszerbe... :S), és állítólag ez az első ilyen év, de számítanak a szociális pontok is! Próbálj meg belépni, mert kell majd papírokat szerezned hozzá, és ha szerencséd van, akkor holnap meg tudod még tenni, és azért jópár pontot kaphatsz a szociális helyzetre vagy a távolságra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!