Melyik jobb? Magyar László Gimnázium (Dunaföldvár), Széchenyi Gimnázium (Dunaújváros).
Én mindenképp a Magyar Lászlóra szavazok, ha még érdekel valakit.
Szokták említeni a paksi Vak Bottyánt is, de az sincs olyan jó, mint az MLG és nem csak én mondom ezt. Örök szabály, hogy mindenhol azok a tanárok tanítanak, akik éppen az adott környéken laknak, így mindenhol van jó és rossz tanár is. Ha viszont mégis választani kell, akkor a Magyar Lászlóval jársz jobban. Fakultációk segítségével felkészítenek emelt szintű érettségire amilyen tantárgyból csak szeretnéd és a tanárok viszonylag magasan tartják a szintet normál órákon is, így téged is felvesznek egy kis szorgalommal bármelyik magyar egyetemre, amire majd később jelentkezel.
Ráadásul nem tudom, voltál-e már a gimik épületeiben, de bár kívülről egyik se szép, a dunaújvárosi Széchenyivel ellentétben a dunaföldvári Magyar László belső tere nem árasztja a depressziót, ami azért is lehet, mert az MLG 300 éves épülete annak idején kolostornak épült. Egy kicsit olyan, mint a Roxfort. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!