Kollégiumba szeretnék jelentkezni a Széchenyi István Egyetem-re (elsőéves), valaki leírná részletesen a pontszámítást?
Gólyaként kizárólag a felvételi pontod számít. Semmi más se távolság se szoc helyzet semmi.
Később a tanulmányi átlagod+a szoc pontok számítanak majd.
A szoc pontban figyelembe veszik a távolságot, család bevételét, betegségeid, családtagok betegségeit, stb.
De gólyaként csak a felvételi pontod számít.
Amúgy itt a koli oldala itt már leírják a későbbi jelentkezés menetét.
Tudom, hogy meg fogod kérdezni ezért leírom ;-) : Az a rész, hogy "Azon hallgatók, akik nem kerülnek felvételre, 2014 július 28.- augusztus 01. között adhatják be szociális rászorultságukat bizonyító kérelmüket MINDEN irattal egyetemben, amire hivatkoznak a kérelemben." NEM vonatkozik rád, a HATÁR-ba még be sem tudnál lépni. Ez a felsőbbévesekre vonatkozik.
Szívesen. Ha bármi felmerül még benned kérdés, akkor szívesen segítek.
Ha választanod kell majd, azt tudnod kell, hogy a Hegedűs koli műszakilag és esztétikailag gyengébb, de ott van az egyetemtől egy köpésre. Amíg ott laktam addig megesett, hogy a 8 órakor kezdődő órára 7:50-es ébredéssel beértem :D Najó ez nem volt rendszer, de azért mégis volt ilyen.
A külső koli már 11-12 éves, de műszakilag még mindig sokkal jobb állapotban van a belső kolinál. A maradék 3 évemet a külsőben laktam, én sokkal jobban szerettem a külsőt. Itt nagyobb élettér jutott ugyanúgy 3 főre mint a belsőben. Belsőben kb feleekkora volt egy szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!