Kirughatnak a Széchenyi Egyetemről, ha üzletszerűen segítek másoknak pénzért?
Figyelt kérdés
Elektronikus zh-knál pénzért segítek megoldani a tesztes és számolós feladatokat otthonról, és ezért pénzbeli juttatást kapok azoktól, akinek segítek.2014. jún. 9. 19:07
2/8 A kérdező kommentje:
és ha esetleg úgy csinálnám, hogy akik fizetnek, azok se tudják, hogy kinek fizetnek? Akkor szerintetek nyomozás indulna ellenem, vagy kitudódna?
2014. jún. 9. 19:13
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy ha kitudódik, akkor mennyire fújják fel; ha nem nagyon, akkor csak azokat büntetik meg, akiket elkapnak, de ha nagyon, akkor akár rendőrségi ügy is lehet belőle.
4/8 anonim válasza:
Számonkérésnél nem érdemes ezzel játszani. Inkább tarts zh előtti felkészítőt, azért is megkaphatod a jussod, és még legális is.
5/8 anonim válasza:
a könyvtárba coedu vizsga alatt nincs internet elvileg(bár sosem probáltam)...
chaten másolja a kérdést, te meg kikeresed a választ?
amúgy kpba fizetnek vagy utalással, a NAV-val vigyázz...
amúgy mennyi a béred? lehet nekem is jól jönne néha...
az ipcímed proxin használod gondolom, hogy ne legyen könnyű lenyomozni?
6/8 A kérdező kommentje:
igen meg pl c-100ba írt zh-kra vizsgákra gondoltam. az internetkapcsolatot mindenki oldja meg magának telefonra, és úgy ki tudja küldeni. a munkát meg vagy az egyetem területén lévő ip címről csinálnám, vagy netkávézóba ülnék be. A fizetés még nem tisztázott, számlaszámra utalás lenne a legjobb, de félek, hogy arra valahogfy rászállnak, ezért kéne valami netes anonym számla
2014. jún. 9. 21:03
7/8 anonim válasza:
nem sok értelme van, szóval csak terv....
akinek van nete, az ki is google-za, nem fog neked fizetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!