Szerintetek milyen suli a Kosztolányi Dezső Gimnázium?
???
Viszonylag kevés van arrafelé, ahhoz nem kell pont a Kosztolányi. Az erősebb sulikban meg még kevesebb...
Egyébként az elkényeztetett újgazdag kölykök semmivel sem jobbak ám, csak úgy megsúgom.
Hát... Ötödikben még viszonylag jó volt, de most, hogy már két éve odajárok (hetedikes vagok most..), kábé harmadszorra kaptunk új tesitanárt, aki..khm..nem a lekedvesebb, ha még mindig odaszeretnél járni, NEM AJÁNLOM! A tanárok nagyon (!!!) ki vannak égve, hatodikban kilencedikes könyvből tanultunk, olyankat tanulunk, amit csak kilencedikben, ÉVVÉGÉN kellene tanulni, a töritanár egész órán jegyzeteltet, de azt, amit a könyvből is meglehetne tanulni. A magyar tanárnak semmi sem jó, hogyha nem az ő ízlése szerint választasz füzetet, újat vetet. A biológia a tanár csak ordibálni tud, a matek, és fizika tanár, (nekünk ugyanaz a kettőre) egy öreg, nyugdíj előtt állóvén hárpia, akinél hármasnál jobbat, csak a kedvencek érhetnek el... A kémia tanár viszonylag jó... (Ja és a nagyok mindig basztatnak)
Sok sikert!
Tove Lo!
Úgy látom egy osztályba járunk, bár nem tudom ki vagy. :DD Szerintem a testnevelés tanár(okk)al semmi baj nem volt/van. :D A történelem tanárnő szerintem jól tanít, és magyaráz. A kilencedikes tankönyvre nem tudok mit mondani, ez volt az egyetlen amiben a kerettantervben előírt anyagok benne voltak. :D Az irodalom tanárnő az egyik kedvenc tanárnőm, nagyon megszerettette, velem/velünk az irodalmat, nem tudom miről beszélsz. Nekem is megmondta a véleményét a füzetemről, de tényleg az irodalomhoz illő füzet volt, szóval ezt meg is értem. Az biológia tanárnő nagyon (!!) ritkán emeli fel a hangját, szóval??:D Ő is nagyon aranyos és jól tanít. A matematikát már nem az a tanár tanítja, de ha órán odafigyeltél volna, akkor lehetett volna jobb jegyed. A kémia tanárnő is nagyon kedves, jól tanít, de azt elvárja, hogy tanulj, amit meg is értek. Én ajánlom. :D
Kedves Nemtudoknevetlol!
Tudnál nekem még írni információkat a Kosztolányiról? A 8 soztályos gimnázium része érdekel. Vannak rossz tanuló gyerekek, vagy azért nem jellemző és lehet tanulni, aki akar. Van-e alkohol, drogprobléma a suliban? Hová szoktak tudni innen továbbtanulni a gyerekek? Fel szokták őket venni egyetemre is? Milyen a hangulat: tanulós - bulizós?
Köszi:
NAGYON NAGYON NAGYON ROSSZ ISKOLA!
SENKI NE AKARJON ODA MENNI!
SEMMIT NEM LEHET TANULNI!
A TANÁROK ROSSZUL TANÍTANAK!
AZ ISKOLA SZÓ SZERINT UNDORÍTÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!