Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek milyen iskola a...

Szerintetek milyen iskola a Kosztolányi Dezső Gimnázium? (kultúráltan)

Figyelt kérdés

Én odajárok és nekem nagyon bevált egyszerűen imádom. A menzai étel is ízlik, hangulatos kis iskola, jó kedvvel megyek be. Nektek mi a véleményetek róla? Akár odajártok vagy akár csak jól ismeritek? Kérlek szépen kultúrált véleményeket írjatok. Köszönöm szépen!

Ui.: A Budapest, I. kerületi gimnáziumára gondolok.

2013. szept. 10. 17:52
 1/2 anonim válasza:
Szia!! Ne haragudj hogy ennyire lemaradva, de én is pont idén fejezem be az általános , és őszintén, még nem voltam a Kosztolányiba, csak ""hallottam"" róla, és állítólag nagyon jó iskola :) csak gondoltam, ha te még oda jársz, ANNYIRA JÓ LENNE beszélni veled a suliról.. összeszorított ujjakkal fogom várni hogy hátha meglátod amit írtam... ^^ :) léccives, ha tudsz írj rám!!! Köszönöm:) ( akár itt, aztan beszélünk fb-t:)) 
2015. jan. 11. 02:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Melyik utcában van?
2017. márc. 7. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!