A Lemhényi Dezső Általános Iskola kéttannyelvű részéről van valakinek valamilyen véleménye?
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha a gyermek jó képességű, akkor simán veszi az akadályokat, nem megterhelő számára a kéttannyelvű és szeret járni iskolába. A légkör pedig támogató. Az iskola vezetése sokat tesz azért, hogy folyamatosan fejlődjön az intézmény.
Viszont vannak olyan gyerekek is, akiknek sokat kell gyakorolniuk, és nem is az angollal van problémájuk, hanem a magyarral, matekkal. Nekik a sima tantervű osztályban is ugyanígy lennének problémáik.
Nagyon jó az iskolaotthonos forma is, nem kell cipelni hétközben a táskát és otthon sincs már lecke, teendő.
üdv! Én most vagyok 8.os! Az egyik válaszolóval egyet értek miszerint a tanári kar ocsmány. Legtöbb tanár pofára osztályoz felsőben. Biológia tanárom egyszer ezt mondta az alagsorban lévő kitömött gólyára: "na gyerekek ez a gólya több ideje van itt mint én" (biosz tanárom 55 év körül járhat)
Múlt évben nagyon kedves vicces énektanár volt. Egyel alattunk lévő osztály kirúgatta.Amig ő volt híres énekkar volt az iskolában, 2. helyezést értünk el a nemzetközi kórus versenyen.Azóta ez már nincs. kösz
Az iskola színvonala egyre csökken. Amikor én 5.es voltam, volt a wc-ben Wc papír... aztán többé nem. Majd ezután felszereltek egy "kéztörlő" tartót. Volt-nincs, mára már csak üres műanyag dobozok vannak a falon. 2 éve állatok világnapjára be lehetett hozni kutyát cicát... most már kinyilvánították "kis"állatok világnapjává, nincs kutya, cica, csak hörcsög... Pár éve még farsangi jelmezverseny is volt, azt is beszüntették, mert a szülők reklamáltak hogy drágán rendelik a hercegnőjelmezt a kislányuknak, és mégsem ő nyer. Büfé felszerelt, de mindent a 2x-esééert kapsz. Jópár éve fel lett újítva a kert. Az ellen nincs kifogásom, talán annyi hogy a vár egyik részéről hiányzik a kötél, illetve raktak a kőre ilyen mintákat hogy óriás sakk óriás malom. Ja persze, a bábui csak egyetlen egy osztálynak vannak. kösz. egyébként a kert egy másik iskolához viszonyítva nagyon kicsi. Az iskola belülről enyhén szólva sz*r (a padló csempéje a folyosókon és lépcsőkön már le van kopva, felpattogzva,
2 emeleten vannak kamerák (természetesen nincsenek bekapcsolva) Most viszont a KÉTTANNYELVŰ PROGRAMRo
2 tannyelvu program
hatalmas az elvaras, a tempo nagzon gyors. en heti 5x tanulok angolt
2x angol tortenelmet
1x angol foldrajz
1x angol civilizacio
alsoban volt meg
1x angol enek
1x angolul vizualis kultura, rajz
hetfon kedden haromnegyed 3ig vagyok bennt
szerda csutortok fel 4
pentek 2ig
anyukamat sokszor kertem regebben h irasson at masik suliba, de nem engedte. gimnaziumban tanulok tovabb majd, ES VEGRE NEM KETTANNYELVUBE JUPPI
DE EN IS AYT MONDOM H AKI JOT AKAR A GYEREKENEK AZ MASHOVA IRATTJA MERT NEM SZANTAM ELEG IDOT ARRA HOGY LEIRJAM EGYES TANAROK HOGYAN OSZTALYOZNAK ES MILYEN OCSMANYAK
UI bocsanat a helyesirasi hibakert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!