Szerintetek felvesznek a szegedi Deák Gimnázium angol kéttannyelvű tagozatára (pontjaim lent)?
Figyelt kérdés
Felvételi: 37 és 42, szóbeli: 31, hozott pontok (azaz bizonyítvány): maximum (ha jól tudom itt 50)2012. febr. 29. 20:07
1/7 anonim válasza:
tutii!!!!! hogy lett neked ennyi? én a ságváriba akarok menni, fele ennyim se lett!:((
2/7 A kérdező kommentje:
Csak a szóbeli az elég rossznak számít, mert kb 40-en vannak előttem és 32-t vesznek fel :/
UI:Ságvárit én is jelöltem, csak ez a kéttannyelvű jobban megtetszett :)
2012. márc. 1. 10:04
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha 40-en vannak előtted akkor nem vesznek fel.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak a szóbelibe vannak előttem 40-en, itt még nincsenek beleszámítva a bizonyítvány meg a központi pontjai.
Magyarul mondhatjuk úgy hogy 40-en szóbeliztek nálam jobban.
2012. márc. 2. 13:59
5/7 anonim válasza:
engem tavaly általános tagozatra vettek fel 36,37 pontos felvételivel, pedig a hozott pontjaim nem voltak a legjobbak (szóbeli felvételi nem volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!