2014-ben érettségizettek! Hány pontotok lett és hova mentek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Nekem 430. Bme mechatronikai mérnökit jelöltem első helyen, másodiknak villamosmérnökit. Az elsőnél a fizetős talán összejön.2014. jún. 19. 00:02
21/47 anonim válasza:
408 pontom van és Debrecenbe szeretnék menni az orvosira, remélem elég lesz.
22/47 anonim válasza:
455 pontom van, SZTE anglisztika :)
23/47 anonim válasza:
nagyon remélem h nem ez az átlag szint:D
kisebbségi érzésem van a 400 kis pontommal:D többre számítottam egy tízessel, de bízom benne h elég lesz.egyrészt kevesebben jelentkeztek lényegesen tavalyhoz képest másrészt tavaly is "csak" 389 volt a határ...amúgy a Pető Intézetet jelöltem meg
24/47 anonim válasza:
Corvinus gazdálkodási és menedzsment, 446 pontom van, ami valószínűleg fizetősre elég lesz.
25/47 anonim válasza:
én még nem tudtam le a szóbelit :(
26/47 anonim válasza:
Tegnap volt a biziosztás.
Földrajz (előrehozott, 2013. tavasz): 80%
Angol (előrehozott, 2013. ősz, emelt): 89%
Matematika: 80%
Történelem (emelt): 82%
Magyar: 96%
456 pontom van, SZE-Kereskedelem és marketingre vesznek fel (rögzített ponthatár van, ami 449 pont). Nagyon örülök! :)
27/47 anonim válasza:
nekem eddig: földrajz: 90%
matek: 65%
angol: ....?....
töri: .....?.....
magyar:.....?.....
majd a jövőhéten derülnek ki, ezek a kérdőjelek teljességükben.
BCE- kereskedelem és marketing :)
29/47 anonim válasza:
414, Elte nemzetközi tanulmányok fizetősre...tavaly 347 így remélem nem történik semmi tömeges magas pontos jelentkezés és bejutok :)
30/47 anonim válasza:
284 pontom van, ami erre a szakra számít. :( BGF, gazdinfora megyek. Az sem baj, ha nem állami, a képzés felét úgy is akkreditáltatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!