Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Töri emelt szinten érettségize...

Töri emelt szinten érettségizettek eredményeiről nincs táblázat, hány százalék számít nagyon jónak, amit már viszonylag kevesen (kevesebb mint 10%) érnek el?

Figyelt kérdés
Az egyetemi felvételinél a 400 pont mennyire számít jónak? Sokan vannak az fölött?
2014. jún. 16. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerinten 90-95% fölött számít nagyon jónak, nekem mondjuk nem lett ennyi. :) A 400 pont nem rossz, de szakfüggő, hogy mennyire számít jónak. Természettudományos szakokon általában kevesebb, mint pl. a bölcsészeknél. A bennmaradás már mindkét helyen csak rajtad áll!
2014. jún. 16. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Én felette vagyok, habár éppenhogy (403) :) Amúgy 64%-os lett az emelt törim, és szerintem és olyan 90% felett elég kevesen vannak.
2014. jún. 19. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!