Megéri orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szakon továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Olvasgattam, hogy főleg külföldön keresnek jól az ezen szakon végzett diplomások, de engem jobban érdekelnének az itthoni lehetőségek. Elsősorban a képalkotó diagnosztikai analitika érdekel. Hol érdemes ezt továbbtanulni? Mennyire lehet ezzel a szakkal elhelyezkedni? Pontosan mennyiben egyezik meg a munkaköre a felvis leírásnak? Olyanokat is olvastam, hogy ezzel a képesítéssel itthon max asszisztensi munkát lehet végezni. Ez tényleg így van? Mennyit keres egy képalkotó diagnosztikai analitikus?
Egyenlőre még csak gondolkodóban vagyok, hogy jövőre hova adom be a jelentkezésemet, ezért lenne jó egy kicsivel többet megtudnom erről a szakról. Előre is köszönöm a válaszokat!
#egyetem #továbbtanulás #fizetés #érettségi #főiskola #munkakör #orvosi laboratóriumi és képalkotói diagnosztikai analitikus
2014. jún. 18. 11:08
2/2 anonim válasza:
Végül erre adtad be a jelentkezést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!