2014-ben érettségizettek! Hány pontotok lett és hova mentek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Nekem 430. Bme mechatronikai mérnökit jelöltem első helyen, másodiknak villamosmérnökit. Az elsőnél a fizetős talán összejön.2014. jún. 19. 00:02
11/47 anonim válasza:
Még nem tudom pontosan, de kb. 400 pontom lesz. PE - emberi erőforrások volt a cél, viszont oda 435 körül van az állami ponthatár, szóval ez ugrott :/ második hely politológia viszont biztos meglesz (tavaly olyan 26 körül volt)
12/47 anonim válasza:
upsz, lemaradt egy nulla :D olyan 260 körül volt
13/47 anonim válasza:
440 pontom lesz. ELTE vagy KRE anglisztika, állami de azért megjelöltem a fizetőst is. Szerintem meglesz :)
14/47 anonim válasza:
446, orvosira jelentkeztem Pécsre
15/47 anonim válasza:
434, a gazdinfót írtam első helyre a Corvinus-on. :)
16/47 anonim válasza:
464 pont, Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Kar
17/47 SeinHime válasza:
440 pont és ELTE BTK japánt jelöltem elsőnek :)
18/47 anonim válasza:
Húha kissé idegennek érzem a mezőnyt, szinte mindenki 400 körüli pontokat írt.
Én 342 pontért küzdök, de ehhez max pontos kell legyen a biológia és a magyar szóbelim, ami jövőhéten lesz, de a fél karomat oda tudnám adni még +1 hétért, nagyon szorít az idő, lassan haladok, kezdem feladni, mert annyi tételt nem lehet megtanulni, a fennálló idő alatt, amennyi még hátra van. Sajnos elhúzódott az idő a kidolgozásokkal. :( Azért még bizakodom. Semmelweisre jelentkeztem szülésznő és védőnő szakra. Még fizetősre kevesebb ponttal talán bekerülhetek.
19/47 anonim válasza:
Corvinus-pénzugy és számvitel. ANA,ANK.
Csak a fizetős lesz meg. 441 pontom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!