Ha nem megyek be kémia szóbelire az van bármilyen hatással a többi érettségimre?
Figyelt kérdés
Matek mellett biosz vagy kémia érettségit néznek felvételi tárgyként ott ahova jelentkeztem, és a biosz írásbelim 30%-kal jobb lett mint a kémiám, ezért most csak bioszra tanulok, és azt az érettségit fogom nézetni. Ha a kémia szóbelin megszólalni sem tudok vagy be sem megyek akkor annak lesz valamilyen következménye?2014. jún. 4. 11:46
11/20 anonim válasza:
Ez az ötödik érettségi tárgyad?
Mert ugye ötből kötelező a sikeres vizsga, hogy kapj bizit
12/20 A kérdező kommentje:
nekem van magyar-töri-matek-angol-biosz érettségim, és a kémia a 6. lenne
2014. jún. 4. 12:56
13/20 A kérdező kommentje:
És a kémia nem számítana bele az érettségi átlagomba mert csak 5 tárgy átlagát nézik
2014. jún. 4. 12:59
14/20 Andizsuzsi válasza:
Ha a 6. tárgy nem sikerül (nem mész el szóbelizni), attól még kapsz érettségi bizonyítványt, ha a többi öt megfelel a feltételeknek. (matek, töri, idegen nyelv, magyar, természettudományos tárgy)
15/20 anonim válasza:
Nincs igaza az első, meg az összes többi válaszolónak: ha ezen kívül megvan az öt tárgyad, akkor senkit nem érdekel, ha megbuksz kémiából.
16/20 anonim válasza:
A hatodik tárgy akkor nem kötelező (kivéve ha orvosira mennél), de ha már sikerült az írásbelid, miért ne mennél el a szóbelire is és akkor lesz kémiából is egy érettségid Még ki tudja, mire lesz jó
17/20 anonim válasza:
Hát ha most lesz a biosz szóbelid, akkro mindenképp
arra tanulj még, hogy az is jóra sikerüljön, a kémiát nem tudom, mikor lenne a szóbeli, de azért biztos nem buknál meg
18/20 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok bemenni, mert az összes többi tárgyból simán lehet 5-ös az érettségim. Ha kémiából meg kapok egy 3-ast az elég szarul néz ki
2014. jún. 4. 20:32
19/20 anonim válasza:
majd írd meg, mit tanácsolt a tanárod. :)
20/20 anonim válasza:
Én megcsináltam azt, mint te, csak pont fordítva, meg fél év csúszással. Szóval megvolt a kémia emeltem 11-ben és bioszból nem mentem el. Kaptam érettségi bizonyítványt, mivel az 5 kötelező tárgyból megvolt az érettségim, és felvettek egyetemre. A bioszról csak egy törzslapkivonatot kaptam, hogy nem jelentem meg, vagy hogy egyes lett, arra már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!