Ki mit tud a 2014-es (idei) emelt biológia és kémia érettségi országos érettségi átlagáról?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 20:36
1/5 anonim válasza:
Nekem azt mondták, a kémia 57%, a biosz 65% körül van. Hogy ez mennyire igaz azt nem tudom.
2/5 anonim válasza:
Majd a nyáron lesznek kitéve adatok. Már csak azért is, mert a fellebbezések elbírálása előtt nincs hivatalos eredmény, de ideje sincs senkinek foglalkozni vele.
3/5 anonim válasza:
A tanárom, aki 14 emelt bioszt javított, azt mondta, az én 85%-om nagyon jó, mert 14 ember4ből CSAK 3-nak volt 70 felett az eredménye. Úgyhogy én ennyit tudok, hogy nehéz volt (de nem nekem). Ha 80 felett vagy, az már nagyon jó.
4/5 anonim válasza:
Pest megyében én biosztanárom, ahol javított, 60 körüli lett az átlag. Máshonnan se hallottam ennél jobbat, kémiából vidékről tudok 40-50-es átlagot...
Nem lesz ebből nagyon ponthatár emelekedés, bár szóbeliken még sok múlhat.
5/5 anonim válasza:
Nálunk a biosz nem lett valami fényes, 60-70% között van az orvosira jelentkezőknek.
A kémia a sulinkba és egy másikba is átlagosan 54% körül lett. 94, 93, 72, 72 utána a legjobb kémia 59%...és 12%-ig minden van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!