Hányas számú Mozaik könyvekből tanuljak az emelt szintű biosz és közép szintű kémia érettségimre?
Hh hányas számú? Mármint hanyadikos? Érettségire kell az összes:)(Vagyis mindegyikből bizonyos részek) Követelményrendszert nézd meg, h melyik részek kellenek közép, ill. emelt szintre. (OM honlapján fent van a követelményrendszer).
Szerintem a Lénárdos nem elég emelt bioszra, inkább a mozaikos:) Vagy az új panemsulis is jó állítólag.
Kémia középre biztos elég a mozaikos.
Mozaik középiskolás biosz könyvből 5 van. Szerintem készülhetsz is őket forgatni, tanulni. :D Emelt szintre annál is inkább. Hajrá! :)
Jajj, a véleményem kihagytam: Lénárd Gábor,azt hiszem, az ntk-s tartalmilag ugyanaz, mint a Mozaik, kivéve a betűtípust illetően, mert egyszerűen olvashatatlan a Nemzeti Kiadónak ez a bioszkönyve (betütípus miatt:/ ).
szerintem amúgy a Mozaikból készülj, mert az ki van bővítve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!