Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvostanhallgatók! Hanyadik...

Orvostanhallgatók! Hanyadik alkalommal vettek fel az orvosira?

Figyelt kérdés
Nem az eszemmel van a baj(remélem:D)de ez a második próbálkozásom és úgy érzem nem sikerül idén sem.Érdemes sokszor próbálkozni?

2014. máj. 28. 23:12
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Sokáig úgy voltam vele hogy nem próbálom meg,de amikor be kellett adni a jelentkezéseket úgy döntöttem mégis.Azért az érettségire már a periódusos rendszer ment:'DD de nem az elvárt 70-80%-os szint.És idén sem.Azok a nyavalyás számolások.:(

((A szóbeli viszont egy élmény volt,olyasvalamiről beszélni amihez el sem jutottam a könyvben...de végigbeszéltem,és nem állítottak le,újra sem húztam:DD nademajd most szerdán.:D))

Köszi,sok sikert!:)

2014. máj. 29. 17:14
 22/30 anonim ***** válasza:
84%

Szedd össze magad, mert később is rengeteg olyan dolgot kell ám megtanulni, ami baromira nem érdekel.

Én is azt hittem anno, hogy egyetemen már csak csupa izgalmas dolog lesz, és öröm lesz tanulni..

Hát a nagy francot:DDD

Szóval bizony hozzá kell szokni ehhez.

2014. máj. 29. 17:35
 23/30 A kérdező kommentje:
Igen hallottam már a rémtörténeteket hogy ne számítsak csupa engem érdeklő tárgyra...:D
2014. máj. 29. 18:04
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó, persze, tudom, úgy sem hiszed el. De majd meglátod:DD
2014. máj. 29. 18:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre. A kérdés inkább az, hogy vajon a másodévet mennyi idő alatt fogom teljesíteni :')
2014. máj. 29. 18:51
 26/30 anonim ***** válasza:
15%

Kedves # 17/25

Valóban nincs személyes tapasztalatom Pécsről, de ismerősöktől hallok ezt azt. Egyébként én se vagyok elszállva magamtól. Nem nézem le a vidéki képzést. Pl. annak ellenére, hogy SOTE-s vagyok meggyőződésem, hogy a legjobb orvosképzés legalábbis fogorvosi karon biztosan Szegeden van. Amit írtam az az én magánvéleményem, nem akartam megbántani egy Debreceni vagy Pécsi válaszolót sem.

2014. máj. 29. 21:58
 27/30 anonim ***** válasza:
88%

Elsőre.

Szerintem nem érdemes sokszor megpróbálni mert az érettséginél sokkal nehezebb vizsgák várnak majd rád.

De amúgy nekem van olyan csoporttársam akit vagy 5.ére vettek fel és csinalgatja nagyjábol, szóval ellenpélda is van.

Debrecenből írtam

2014. jún. 19. 01:13
 28/30 anonim ***** válasza:
87%
Előző vagyok. Jaj istenem imádom mikor első éveseknek nagy pofájuk van, nekem most volt a felező bálom, tudod hogy a kezdő évfolyambòl hányan jutottunk el a feléig ? Kevesebb mint 50%.... ebből következtethetsz arra hogy 1. lehet h te magad se jutsz sehova se 2. Valószínű h 'vidéken' se olyan pite az orvos képzés..... édes jó istenem... első éven mit hallottal te vajon.. a haverjaidtòl.. h gonoszak a biofizika tanárok v vidéken kövérebbek a hullák? Az első évnek kb semmi köze az orvosláshoz és így véleményt se tudsz reálisan formális szóval erről ennyit.. barki veleményét elfogadom de csak olyanét aki ért valamelyest ahhoz amiről beszél.
2014. jún. 19. 01:25
 29/30 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező,nekem elsőre nem sikerült,többek között,mert leszartam,egy napot tanultam emeltekre,jó kémiából a számolások mentek úgy ahogy,de az elméletről beszélek.Egyszerűen utáltam a gimit,pedig amikor tanultam fakton akkor elég jól teljesítettem.Kb egész nap aludtam,mondjuk ennek lelki okai voltak,mert érettségi előtt 3hónappal veszítettem el egy családtagot,kitűnő sem voltam.Középen volt l,amit elkapkodtam,hiába lettek ötös emeltjeim,jó mondjuk gyenge ötös.Idén meg nem volt semmi önbizalmam,úgy éreztem hülyének néznek mások.Érettségiken meg kimentem hányni egy öt pontos megoldás utána jutott eszembe.Bioszról kb 10x ,kémiáról 5-6x kérezkedtem ki,pedig nem éreztem magam idegesnek,sőt kb sosem stresszelek.Remélem idén már sikerül ,bár eléggé be vagyok parázva.
2014. júl. 10. 04:00
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az meg egy hülyeség,hogy az nem elég okos az orvosihoz,akit harmadjára vagy később vettek fel.Sok minden közrejátszhat: önbizalomhiány,hiányos felkészültség,fáradtság,rossz idő beosztás,hanyagság,kapkodás,nem gyakorolsz eleget,pánikolás,egyéb szerencsétlenségek,ja és persze,ott van az is,hogy nincs érzéked hozzá.De,most komolyan elég kevés olyan ember van,aki alig tanult,csak mindent rögtön átlátott,mert annyira okos,persze kell ész ezekhez a tárgyakhoz,de kitartás,szorgalom még inkább.Egyébként 480 pontos rendszerből ismerek egy FOK-os,mondjuk már nem az,450 pontja volt 480 pontos rendszerben,de annyira alap dolgokat nem tud pl: nárcisztikust összekeveri a nácival,beszélgettünk Istenről egyszer: "Én nem hiszek Istenben,hogy lenne egy repülő ember a felhők között";bármit magyarázol neki,egyszerűen háromszor kell neki elmondani,mire megérti.Ja és emellett nagyképű,fikáz mindenkit külsőségek alapján,mindenkit hülyéz pl: nem tudom xy mit keres orvosin harmadjára lett meg a sejtbiosza,bezzeg nekem elsőre,igaz ,hogy kipuskáztam.Persze ez a ritka esetek egyike,csak azt akartam mondani,hogy attól,mert sok ponttal jutott be még egyáltalán mem jelenti azt,hogy okos,az meg ha más másodjára vagy harmadjára jut benem jelenti azt,hogy nem való orvosnak.Meglepődtem milyen sok mindenkit vettek fel másodjára,csak nyilván nem sok mindenki szeret vele dicsekedni.A végső mondanivalóm: Ismerek egy kórházigazgatót,elismert orvos,summa cum laude-val végzett,harmadjára vették fel. :)
2014. júl. 10. 05:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!