Orvostanhallgatók! Hanyadik alkalommal vettek fel az orvosira?
Sokáig úgy voltam vele hogy nem próbálom meg,de amikor be kellett adni a jelentkezéseket úgy döntöttem mégis.Azért az érettségire már a periódusos rendszer ment:'DD de nem az elvárt 70-80%-os szint.És idén sem.Azok a nyavalyás számolások.:(
((A szóbeli viszont egy élmény volt,olyasvalamiről beszélni amihez el sem jutottam a könyvben...de végigbeszéltem,és nem állítottak le,újra sem húztam:DD nademajd most szerdán.:D))
Köszi,sok sikert!:)
Szedd össze magad, mert később is rengeteg olyan dolgot kell ám megtanulni, ami baromira nem érdekel.
Én is azt hittem anno, hogy egyetemen már csak csupa izgalmas dolog lesz, és öröm lesz tanulni..
Hát a nagy francot:DDD
Szóval bizony hozzá kell szokni ehhez.
Kedves # 17/25
Valóban nincs személyes tapasztalatom Pécsről, de ismerősöktől hallok ezt azt. Egyébként én se vagyok elszállva magamtól. Nem nézem le a vidéki képzést. Pl. annak ellenére, hogy SOTE-s vagyok meggyőződésem, hogy a legjobb orvosképzés legalábbis fogorvosi karon biztosan Szegeden van. Amit írtam az az én magánvéleményem, nem akartam megbántani egy Debreceni vagy Pécsi válaszolót sem.
Elsőre.
Szerintem nem érdemes sokszor megpróbálni mert az érettséginél sokkal nehezebb vizsgák várnak majd rád.
De amúgy nekem van olyan csoporttársam akit vagy 5.ére vettek fel és csinalgatja nagyjábol, szóval ellenpélda is van.
Debrecenből írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!