Milyen szakon tanuljak tovább?
Hamarosan érettségizem és nem tudom milyen szakon tanuljak tovább.
Nézegettem, hogy milyen lehetőségeim vannak és ezek voltak a legszimpatikusabbak:
-kommunikáció és médiatudomány
-pszichológia
-turizmus- menedzsment
-turizmus- vendéglátás
-informatika
Kommédia = rengetegen vannak belőle...
pszicho: nem rossz, ha magán praxisban nyomod, meg úgy hallottam, hogy a kórházakban nagyon kellenének.
informatika nem rossz, mert külföldön is érsz vele valamit.
Amúgy azt azért kalkuláld be, hogy csökkentették a felvehető helyeket a bölcsész, jogász képzéseken. Vagyis a tavalyihoz képest még ennél is nagyobb lesz a ponthatár...
Köszi az eddigi válaszokat!
Ha az informatikaihoz ha tényleg kockának kell lenni akkor az kilőve. Most nagyon húzok a Gyógyszerészeti vagy a fogorvosi felé másodiknak pedig a pszichológia, kommédia és a vendéglátás felé.
Ahhoz képest a kommunikáció körül forog az egész világ. A tömegmédium, a kommunikáció, minden ezen függ.
Ezekkel befolyásolnak téged, mossák ki az agyad, legyen szó az élet bármelyik területéről.
Nem kellene csak úgy leírni a kommédia szakot. Bár ide biztosan rengeteg hiteles személy irógat, akik megalapozott piackutató elemzésekkel ezt ki is tudják mutatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!