Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy ment az emelt angol?

Hogy ment az emelt angol?

Figyelt kérdés
A hallot szoveg borzaszto volt...

2014. máj. 8. 13:14
1 2 3 4
 31/35 bumbi02 ***** válasza:
0%

te komolyan napi szinten csekkolgatod ezt a kerdest? v vmi csinovnyik csicska vagy? senki nem kivancsi a primitiv okoskodo egysiku velemenyedre.mar azt se birtad megerteni hogy a kerdesem alapjaraton azokhoz szolt akik emelteztek.az ilyenek miatt tart itt ez az orszag mint te ...

Nem, megnyugtatlak, nem napi szinten: )

Bár megkérdezném hogy mitől tartod primitívnek, és egysíkúnak a véleményem, miközben te még véleményalkotásra se voltál képes, csak fröcsögsz, hogy nem hozzám szólt a kérdés. Érdekes hogy csak pozitív választ vagy képes elfogadni. Valószínűleg, ha úgy írtam volna, hogy szerintem is borzasztó lehetett,bár én nem voltam ott, és szerintem is meg kéne ismételtetni, akkor semmi gond nem lenne azzal, hogy én nem is idén írtam, csak otthon hallgattam meg ;)

2014. máj. 17. 00:44
 32/35 A kérdező kommentje:
ezt eddig meg nem irtad.de orulok h meggyoztelek ;)
2014. máj. 17. 10:05
 33/35 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló!

Tudod vannak olyan szakok, ahol többféle emeltet is elfogadnak és mivel úgy tudom, hogy ahová én jelentkeztem a két másik tárgyból (ami még lehetett választott) nem volt nehéz, így nem, nem indulok egyenlő eséllyel azokkal, akik azt csinálták meg. Tudom, akkor miért nem csináltam én is azt? Hát, mert úgy gondoltam, hogy az angolból tudom a legtöbbet kihozni, de eléggé ráfáztam ilyen szempontból.

2014. máj. 17. 12:07
 34/35 bumbi02 ***** válasza:
Ha az ember így nézi, akkor alapvetően nincs kiegyenlítve a felvételi rendszer. Hisz az emeltek közül szerintem a töri emelt a legkönnyebb, míg egy emelt kémia, vagy biológia jóval bonyolultabb, több felkészülést igényel. Szerintem.
2014. máj. 17. 12:36
 35/35 anonim ***** válasza:
Ez sajnos szerintem is így van, de hát kinek mi :)
2014. máj. 19. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!