Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy ment az emelt angol?

Hogy ment az emelt angol?

Figyelt kérdés
A hallot szoveg borzaszto volt...

2014. máj. 8. 13:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
A hallott szöveg valami katasztrófa volt. Olyan érzésem volt mintha kínaiul beszéltek volna. Ráadásul visszhangzott az egész...
2014. máj. 8. 17:53
 12/35 anonim ***** válasza:
A nyelvi érettségiknél ezt a részt meg is szüntethetnék
2014. máj. 8. 17:57
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó volt tényleg. Hogy lehet panaszt tenni? Nekem is a felvételim múlhat rajta, már nagyon sokat sírtam miatta mióta hazaértem.

De ha esetleg elfogadnák a panaszunkat az mit takarna? Az egész újra menne vagy csak a hallott szövegértés?

2014. máj. 8. 20:47
 14/35 anonim ***** válasza:
Szörnyű volt a listening, főleg az első, szerintem nincs olyan ember, aki értette volna. Pedig egy csomót gyakoroltam én is. A feladatsor maga annyira nem volt vészes szerintem, de a magnó annyira szar lett, hogy tuti azon fog bukni a felvételim. :')
2014. máj. 8. 23:27
 15/35 anonim válasza:
A hivatalos megoldásoknál fenn van a hanganyag, csak szerintem sokkal lassabb,mint amit nekünk lejátszottak?
2014. máj. 9. 14:52
 16/35 anonim ***** válasza:
Szerintem is lassabb sokkal.
2014. máj. 9. 14:53
 17/35 bumbi02 ***** válasza:
17%

Ugyanmár, minden érettségin vannak nehéz pontok, akinek ennyin múlik a felvételije, az amúgyis eléggé centizi a dolgot, nem?: )

És azért ez, hogy egyből petició, és az egész média ettől hangos, hogy panaszlevelek százai érkeznek.. Nehéz volt, középszinten beszélek angolul a netest bőven megértettem, ha még hozzágondolom hogy teremben hogyan szólhatott, akkor azt én pont emelt szintnek érzem. És sokan írják a neten, akik ott voltak, hogy nekik ment, és meg tudták írni. Csak ez az egész dolog öngerjesztő. Ha már egy valaki felveti hogy írjunk panaszt, akkor mindenki elkezd panaszt írni. Ha van tartás az Oktatási Hivatalban, akkor nem ismételteti meg. Emelt szint.

2014. máj. 10. 01:46
 18/35 A kérdező kommentje:
szeretem az ilyen "megmondoembereket" akik ott sem voltak.valoszinuleg jogtalan a felhaborodas es nem az oh tehet rola hanem a sok lusta diak:( gondolkodjal mar el szerinted miert vannak ennyien felhaborodva? azert ez nem jellemzo...plusz szerinted ugy mentunk angol emeltre hogy nem keszultunk ra? nagyon orulok hogy a kozepszinteden megertetted a szoveget mert az internetrol visszahallgatva en is megertettem..ejha hat ez igen furcsa.lehet hogy a ket hanganyag nem volt ugyanaz? dehat miert tennenek ilyet? kulonos..a magyar oktatasi rendszer egyebkent is roppant baratsagos is humanus itt kis hazankban .
2014. máj. 10. 23:25
 19/35 A kérdező kommentje:
es hol olvastad te azt hogy sokan meg tudtak irni? muti mar.persze ha valaki x evet kulfoldon elt es ugy jon el erettsegizni az mas..szerintem ez nagyon nem fair az olyanokkal szemben akik itthon probaljak megtanulni a nyelvet .dehat eljen az oh
2014. máj. 10. 23:28
 20/35 bumbi02 ***** válasza:
23%

Ennyien felháborodva? Több mint 9000 diák tett angol emeltet, és a Facebookon van 2600 tagja a tiltakozó csoportnak, a peticiót meg 2200-an írták alá. És nem csak azok írhatták alá, akik érettségiztek. Akárki. Tehát azért vegyük észre hogy mindig azok a hangosak, akik tiltakoznak, nem azok, akik egyetértenek valamivel. Ezért tűnik nagy botránynak.

Btw.

Arra nem is gondoltatok, hogy teljesen mindegy hogy mennyire volt nehéz, mert ha nehéz, akkor az mindenkinek nehéz? Tehát abszolút nem ront a felvételi esélyeiteken. Az egyetemek nem úgy húzzák a ponthatárt, hogy akkor idén legyen 430 pont a ponthatár, hanem eldöntik, hogy felvesznek 150 diákot, és a 150. diák pontszáma lesz a ponthatár. Kb ezért van az, hogy mióta a turizmus vendéglátás fizetős, annyira hanyatlott az érdeklődés , hogy már 290 ponttal is belehetett kerülni, a 2011-es 409 pont után.

Tehát, ha neked nehéz volt és 10-ből 3 pontot lehetett szerinted csak érteni, a padtársad se hallott többet. No meg manapság olyan bagatell dolgok miatt tudnak önérzeteskedni a diákok, hogy nagyon pofára fognak esni, ha azt hiszik, hogy az életben ilyen erkölcsi dolgokkal, akárki foglalkozni fog, ha elég aláírást gyűjtenek hozzá.

2014. máj. 10. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!