Hány százalék esélyem van, hogy felvegyenek ebbe az iskolába?
DE! Vannak olyan iskolák, ahol nincsen semmilyen felvételi! :D
Amúgy : amelyik iskolát első helyre beírod a felvételi papírodra, oda tuti felvesznek!!!
Az én gyerekeimet is mindhárom helyre felvették volna, így az első helyre beírt suliba mehettek. (Sokkal rosszabb bizonyítvánnyal, mint a tiéd!)
Nagyon kevés a gyerek, minden tanulóért harcolnak az iskolák, nehogy bevedd ezt a "500%-os túljelentkezés" meg hasonló rizsákat...
Azt is csinálhatod, hogy az Iparművészetin sorban többféle szakot is megjelölsz, egyik osztályba csak bejutsz...
ha iparmüvészetibe mész muszáj mappát cipelni mert sok rajzóra wan .. és sok rajz :"D
általában az iparmüvészetikben wan felwételi rajzból de ha nincs akkor jo neked :D mejik suli az?
mert én is ijenbe megyek és ott van rajzfelwételi és nagon félek tőle :)
de szerintem jo az átlagod nekem a 7.es 4 wolt a mosnani szerintem roszabés reménykedek a felwételbe de itt a jegyek nem anyira számítanak :)
szal sok sikert! :)
13/L
nyugi nem ojan gázos a mappa cipelése :"D szegeden minden 3.nál wan : ) 30at általánosra.. az ugy jo aszem vagy lehetne töbet is:D
én fotográfiáza szeretnék meni de oda csak 7et wesznek fel :) de téged tuti felwesznek sok sikert : D
am az elözöwoltam
13/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!