Kraszna horka kérdése:
Károli kommunikáció és médiatudomány milyen?
Figyelt kérdés
Mennék oda jövőre ha felvesznek. Mire lehet számítani? Jó lenne valaki olyan válaszát hallani aki ott tanul vagy ott végzett. Inkább a netes dolgok érdekelnének, lehet ott ilyenekkel foglalkozni? Blogírás, újságírás, kereskedésre gondolok elsősorban.2014. márc. 14. 20:12
1/1 anonim válasza:
Blogírás? Ahhoz kell diploma?
Újságírónak lehet szakosodni, meg PR-markatingre. Én voltam károlis kommunikációs, igaz, csak egy hónapig, de nem azért hagytam ott, mert nem volt jó a képzés. A tanárok nagyon felkészültek voltak, sok gyakorlatias házit adtak fel, megtanítanak nem félni, ha ki kell állni 100 ember elé. Elég nagy tudást ad a szak, sok volt a tanulni -és olvasnivaló. Ami kissé durva volt, az az órarendünk, nekem volt olyan napom, hogy reggeltől estig bent voltam, de napközben 4 órát lődörögtem a városban, mert akkor nem voltak óráim. Persze ha koleszos leszel, vagy a közelben laksz, ez nem olyan gáz. Ha jól tudom, azóta is hosszú a kommunikációsok napja, szóval erre készülj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!