Kommunikáció és médiatudomány alapszakra hova érdemes jelentkezni itthon, ahol megfizethető is (vagy akár áll. finanszírozott? )
Figyelt kérdés
médiainformatikát vagy valamilyen videós szakirányt szeretnék,de ötletem sincs hova kéne jelentkeznem. Dunaújvárosiról hallottam jókat, de a többi is érdekelne, tapasztalatokra kíváncsi lennék.2013. júl. 24. 23:13
1/1 anonim válasza:
Szia!
Ha videós szakirányt szeretnél tanulni akkor a BKF (de a BKF hulladék amúgy). Az a baj, hogy a legtöbb kommunikációs szakon nagyon hulladék az oktatás. Ha szeretnéd, hogy valamit érjen a diplomád akkor én a BME-GTK komm-médiát ajánlom. Negyedik félévben lehet szakosodni kommunikációtechnológiára, ami nagyon jó.
Igaz a fizikát és a hasonló tárgyakat utálni fogod ugyanis azok tartják őket, akik a mérnököknek. Kevesebbet várnak el, de az még így is brutális. Ha nem lógod el, akkor nagyon brutális elméleti, elemzési tudást fogsz kapni. Tehát itt nem újságíró képzés megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!