Mért nem vezetik be a tankönyvek helyett az e-book-ot az iskolákban?
Figyelt kérdés
Vagy ez egy jó üzlet és nincs politikai érdekeltség ennek a megváltoztatására?
A szülők így rá vannak kényszerítve a könyvek megvételére?
De ahogy elnézem az elektronikusan kínált könyvek sem olcsóbbak,pedig nincs nyomtatási költség és mégis?Vajon miért?
2014. márc. 11. 09:16
11/14 A kérdező kommentje:
A könyvtárban még nem láttam tankönyveket sosem.
2014. márc. 11. 11:44
12/14 anonim válasza:
:DDD ... ez nagyon ** reakció.
13/14 anonim válasza:
Macerásabb lenne veled dolgozni. pl 3 anyagnyit visszalapozni. Képek miatt emlékszel kb mi merre volt stb, E book olvasón meg egyesével lapozgatva keresni. + tanár óra végén mond valamit gyorsan ceruzával aláhúzom, e-bookban nem lehet ilyen gyorsan haladni. És mi van ha egyszerre több könyvel dolgozol? pl törin vagy ircin.
14/14 A kérdező kommentje:
Na ez az utolsó hozzászólás már elgondolkodtató,a két könyves munka meg az aláhúzás,habár ez utóbbi szerintem nem okoz gondot meg a lapozás sem mivel,könnyedén bármelyik lapra lapozhatunk.
Viszont a fejlesztők ezt a dolgot is megoldanák ha kel,akár 5 könyvet is használhatnak egy időben.
Igazán majd szerintem ezt a technikát majd az a generáció fogja élvezni akinek majd nem adnak könyvet a kezébe mert egyszer talán eljön az az idő amikor nem lesz elég fa amiből előállítsák azt?
2014. márc. 11. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!