Melyik a jobb Gimnázium Egerben? Szilágyi Erzsébet vagy Dobó István? Esetleg egyéb?
Figyelt kérdés
Honnan van nagyobb esélyem a fogorvosi pályára?mind a kettőn biológiát szeretnék bejelölni,de melyik a jobb?Főként olyanok véleményét várom,akinek van tapasztalata!2009. dec. 10. 19:37
11/21 anonim válasza:
Sztem a Neumann a legjobb! 8 éve a Neumann-é a megye legjobb suilja vándorserleg. 2. a berze gyöngyösön.
13/21 anonim válasza:
Egyértelműen a Dobó a legjobb iskola ! Én szeptembertől oda járok ! 9.b 4ever :D
14/21 anonim válasza:
A Szilágyi biosz-kémiája a legjobb Egerben.
Második egyértelműen a Neumann, bár nincs igazából bioszos osztály de még mindig jobb mint a Dobó meg a GGCG...
15/21 anonim válasza:
Utolsónak üzenem, hogy a Neumannban igenis van bioszos osztály! Pontosabban biosz-kémiás és 11-12.-ben. Mindkét tárgyból emelt szintű érettségire felkészítő az oktatás.
16/21 anonim válasza:
január 24, 17:53
Te melyik suliba jársz? :)
17/21 anonim válasza:
Pontosan! 11.-ben meg 12.-ben... A kérdező pedig nyilván 8. osztályos! Nem hiszem, hogy a fakultációs rendszer érdekli. ;) Am szilágyis vagyok.
19/21 anonim válasza:
Szilágyi a legerősebb,aztán a Berze Heves megyében.Egerben Szilágyit jobban ajánlom,mint a Dobót.
20/21 anonim válasza:
a Szilágyi a megye legjobb iskolája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!