Melyik a jobb Gimnázium Egerben? Szilágyi Erzsébet vagy Dobó István? Esetleg egyéb?
Figyelt kérdés
Honnan van nagyobb esélyem a fogorvosi pályára?mind a kettőn biológiát szeretnék bejelölni,de melyik a jobb?Főként olyanok véleményét várom,akinek van tapasztalata!2009. dec. 10. 19:37
1/21 anonim válasza:
Számomra egyértelmű. Dobó. Bár nehezebb bejutni.Patinás, nagy hagyomámyú iskola.
2/21 anonim válasza:
Dobó. Szilágyinak csak a neve van már...
3/21 anonim válasza:
Én a Szilágyiba megyek. Azt mondják, onnan jobban felvesznek az egyetemre, pont a neve miatt... Remélem találkozunk :)
5/21 anonim válasza:
Dobó.Dobó.Dobó.Én is oda megyek:]
6/21 anonim válasza:
Én is a Szilágyiba szeretnék menni...
Szerintem oda sem könnyebb bejutni, mint a Dobóba.
A Szilágyinak jobb a tanulmányo átlaga is, a Dobó a 2. helyen áll.
Plusz: a Szilágyinak van kollégiuma is, ami azért számít.
(én vidéki vagyok.)
7/21 anonim válasza:
a Dobóban tényleg nagyon jó tanárok vannak, a Szilágyiban nem tudom
8/21 anonim válasza:
Én ma tudtam meg h 77. vagyok a dobóban... :S a szilágyit meg se mertem jelölni... szerintem nehezebb iskola, mint a dobó. a nővérem 4-éve jár oda és semmi prolémája nincs vele... :) Jó volt a dobós-s bál xD
9/21 anonim válasza:
Szilágyi! Am én úgy tudom,hogy Heves megyében 1. a Szilágyi, 2. Neumann és a 3. Dobó...
10/21 anonim válasza:
én szilágyis vagyok és nagyon jó iskola ....nem hiába első a megyében! az itt végettek 98%-a tanul tovább vmilyen egyetemen! a tanárok szuperek a közösség pedig tuti.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!