Orvosisok! Leírnátok egy átlagos napotokat?
Akármelyiket, amikor ténylegesen történik valami! Olyanokra vagyok kíváncsi, hogy mikor keltek, az órák, közte a szünetek, mikor feküsztök le stb..
Én is orvos szeretnék lenni és érdekel egy egyetemei napja egy átlag medikusnak!:)
Köszönöm szépen!!:)
Szorgalmi időszak:
Reggel 6:30kor kelek, reggeli meg egyéb teendők után 8-ra suliba megyek. Van, hogy egy-két órát ellógok (az előadások ált. nem katalógusosak), helyette elmegyünk a barátnőkkel kávézni. Dél-2 között (attól függ, hogy vannak az óráim) kajálok vhol. Délután ált. van minimum egy gyakorlatom, arra bemegyek. Estefelé (5-től) szoktak lenni a kötelezően választható kurzusok, ha katalógusos, akkor bemegyek arra. Utána esetleg elmegyek sportolni, vagy néhanapján bulizni. Ha otthon vagyok, akkor meg netezgetek, filmet nézek, vagy bármi egyébbel elfoglalom magam.
Vizsgaidőszak: Reggel 7:30-kor kelek, megreggelizek, leülök tanulni. 10-kor tízóraizok, aztán tanulok tovább. Dél-2 között ebédelek, kávézok, ha a barátnőim is a városban vannak, akkor velük vagyok. Utána hazamegyek és tanulok tovább kb. 6-ig. Azután tv-zek/netezek/olvasok stb., vagy elmegyek barátnőkkel ide-oda.
Nagyjából ennyi. De azért ennyire nem lehet általánosítani egyébként. Van olyan napom, hogy reggeltől estig suliban vagyok szinte, van, amikor meg (jellemzően egy-egy "jobban" sikerült buli után) átalszom a délelőttöt:D
Most hétvégén pl. a szakdolgozatomat írogattam, főzőcskéztem meg takarítottam.
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál, aranyos vagy!:)
Azt még megkérdezhetem, hogy hanyadéves vagy, illetve hogy melyik egyetemre jársz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!